ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόσους θα χωρέσει η… ομπρέλα του Αντώνη;

0

ΜΠΟΡΕΙ ζητήματα… οικογενειοκρατίας να μην υπάρχουν στη Μεσσηνία σε επίπεδο Νέας Δημοκρατίας (ακόμα), ωστόσο οι τοποθετήσεις Μητσοτάκη και η διάθεση για αλλαγές στις λίστες των ψηφοδελτίων ανά την επικράτεια δημιουργούν το εξής δεδομένο. Έχουν κάνει αρκετούς πολιτευτάδες να ιδρώνουν από το… άγχος τους -και μεταξύ μας καλά κάνουν- για το αν θα είναι εντός ή εκτός!

ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ψηφοδέλτιο στη Μεσσηνία να έχει ως μόνο σίγουρο τον Αντώνη Σαμαρά (σύμφωνα με τον Κυριάκο) και με συνωστισμό ατόμων για τις έξι θέσεις που απομένουν, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει μία χρυσή ευκαιρία. Να ξεσκαρτάρει τη λίστα και να προχωρήσει στην πλήρη ανανέωσή της, «κόβοντας» ακόμα και… σίγουρους που στη τελική το μόνο που τους πιστώνεται πολιτικά -από αρκετούς- το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι η εξυπηρέτηση δικών τους προσωπικών πολιτικών επιδιώξεων.

ΑΝΤΕΧΕΙ ο Κυριάκος να το κάνει ή θα συμβιβαστεί κι αυτός έχοντας στο μυαλό του μόνο την εξουσία και κατά συνέπεια όλοι είναι χρήσιμοι και με όλους θέλουμε να τα έχουμε καλά;

Υ.Γ.1: Η φρεσκάδα δεν αφορά μόνο την ηλικιακή ανανέωση, καθώς υπάρχουν παραδείγματα που νεαρότεροι λειτουργούν περισσότερο παλαιοκομματικά κι από… ηλικιωμένα στελέχη της παράταξης!!!

Υ.Γ.2: Πόσους άραγε χωρά η… ομπρέλα του Αντώνη και πόσους αλήθεια θέλει πράγματι ο πρώην Πρωθυπουργός να… χωρέσει;

Leave a Reply