ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβολές σε χωριά της Δυτικής Μάνης

0

Προβολές σε χωριά του Δήμου Δυτικής Μάνης γίνονται σε συνεργασία του Πολιτιστικού Σωματείου «Nartura» με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας.

Το «A Christmas Carol» (Χριστουγεννιάτικη ιστορία), η οποία είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Κάρολου Ντίκενς προβάλλεται σε χωριά του Δήμου Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των Δημοτικών Ενοτήτων των διαφόρων απομακρυσμένων ορεινών χωριών του Δήμου και όχι μόνο.

Την περασμένη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. παρουσιάστηκε το παραπάνω πρόγραμμα στο πανέμορφο παραδοσιακό μας χωριό Κάτω Δολούς. Οι συγχωριανοί μας πάρα πολλοί, τα παιδάκια επίσης απόλαυσαν τη νουβέλα του Κάρολου Ντίκενς.

Απειρα συναισθήματα. Χαρά, προβληματισμός, ικανοποίηση και πολλά άλλα συναισθήματα στο τέλος της προβολής και με της γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολών «Ο Αγιος Νικόλαος» να προσφέρουν στους παρευρισκόμενους μανιάτικες λαχταριστές λιχουδιές  και δωράκια για τους μικρούς φίλους.

Πανέμορφες δημιουργίες (δωράκια για τις γιορτές) είχαν στηθεί έξω από το Κοινοτικό γραφείο των Κ. Δολών φτιαγμένα από τα χεράκια των γυναικών του χωριού στη διάρκεια πριν κα μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πανέμορφη βραδιά στην άξια πρόεδρο του πολιτιστικού Σωματείου «Nartura» την εικαστικό Βασιλική Κατέρη, άξια μανιάτισσα τώρα μια και η καταγωγή της είναι από τα Γιάννενα.

Και του χρόνου.

Μάγδα Μιχαλοπούλου

Leave a Reply