ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμη δηλώνει η ΝΔ να ξαναφέρει στην Ελλάδα την… αληθινή ελπίδα!

0

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Στο βήμα του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ, βρέθηκε κλείνοντας τις εργασίες του, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έστειλε ηχηρό μήνυμα νίκης, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση. «Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε αληθινή ελπίδα, να πιάσουμε το νήμα της ιστορίας μας, για μια Ελλάδα που μας αξίζει, δυνατή και ελεύθερη.

Είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε πολύ καλά που πάμε, έχουμε σχέδιο, έχουμε τη δύναμη, μπορούμε καλύτερα, αξίζουμε καλύτερα», ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος, τονίζοντας πως η ΝΔ αλλάζει και μόνο αυτή μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα εκεί που της αξίζει. Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάλεσε επίσης να σταματήσει η ισοπεδωτική πολιτική, αφού, όπως είπε, δεν είναι όλοι το ίδιο». «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και πρέπει να αγωνιστούμε κόντρα στη μοιρολατρία ότι για όλα αποφασίζουν οι ξένοι. Λαϊκισμός, κρατισμός, πελατειακό κράτος, αναξιοκρατία, οικογενειοκρατία, ασθενείς θεσμοί, παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, κίτρινος Τύπος, διαφθορά. Αυτές είναι μερικές από τις παθολογίες της Μεταπολίτευσης για τις οποίες φέρουν ευθύνη όλα τα πολιτικά κόμματα και δεν εξαιρώ το δικό μας. Με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα έπιασε πάτο.

Η διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, όχι μόνον ανέστρεψε την πορεία εξόδου από την κρίση, αλλά καλλιέργησε το ταξικό μίσος. Ζωντάνεψε πεθαμένες ιδεοληψίες. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει καθεστώς. Ποτέ δεν συνυπήρξαν μαζί και δεν έδρασαν ταυτόχρονα όλες οι παθογένειες της Μεταπολίτευσης στην ένταση που τις βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία. Αυτοί που τάχα επαγγέλλονταν το νέο είναι η χειρότερη Ελλάδα του χθες. Η γενιά της κρίσης είναι η γενιά που θα χτίσει τη Νέα Ελλάδα που μας αξίζει. Σήμερα δεσμεύομαι ότι δεν θα υπάρχει ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές χωρίς έναν τουλάχιστον εκπρόσωπο της νέας γενιάς», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χαρακτήρισε το 2018 ως χρονιά αλλαγών και ανατροπών, ξεδιπλώνοντας το σχέδιο της ΝΔ που στηρίζεται σε δύο βασικούς άξονες, την απελευθέρωση της δημιουργικότητας των Ελλήνων από τα δεσμά του κρατισμού και της ασφυκτικής φορολογίας και τη διάχυση της ευημερίας σε ολόκληρη την κοινωνία με ένα στιβαρό πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης. «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να δημιουργήσουμε δουλειές.

Ξέρουμε τι χρειάζεται η προσέλκυση επενδύσεων. Υπάρχουν εκατοντάδες επενδυτικά σχέδια που, μόλις προχωρήσουν, θα απογειώσουν την Ελλάδα πιο γρήγορα κι από ό,τι φαντάζεται ο πιο αισιόδοξος πολίτης. Είμαστε έτοιμοι να μειώσουμε τους φόρους. Ξεκινώντας από τον φόρο επιχειρήσεων και τον ΕΝΦΙΑ και συνεχίζοντας με τις εργοδοτικές εισφορές. Είμαστε αποφασισμένοι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος χωρίς να φοβόμαστε τις συντεχνίες των λίγων που κρατάνε πίσω τα όνειρα των πολλών», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ από το βήμα του 11ου Συνεδρίου, το οποίο κινήθηκε σε ενωτικό κλίμα, με τους προηγούμενους προέδρους του κόμματος και πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, να στέλνουν το δικό τους ξεχωριστό ενωτικό μήνυμα, προαναγγέλοντας τη νίκη που έρχεται στις επόμενες εκλογές και τη ΝΔ που θα ξαναφέρει στη χώρα την ελπίδα και την ανάπτυξη.

Leave a Reply