ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βιασμοί ανηλίκων: Αθώα θύματα στα χέρια διεστραμμένων τεράτων της… διπλανής πόρτας!

0

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ σεξουαλική επίθεση, κακοποίηση στην επόμενη και τελικά στην καταστροφή… Καθημερινά, πλέον, ακούμε για αθώες ψυχές παιδιών πως υπέφεραν (και κατέληξαν) στα χέρια διεστραμμένων, ανώμαλων, αφύσικων, αποκρουστικών και χυδαίων τεράτων της διπλανής πόρτας που άλλοτε φορούν το προσωπείο ενός «άκακου» και φιλικού ξένου ή χειρότερα, ενός συγγενικού τους προσώπου!

Στην Ζάκυνθο ένας (πα)τέρας βίασε το κοριτσάκι του, στον Βόλο ένας παππούς την εγγονή του, εκτός συνόρων και πιο πρόσφατα στις Φιλιππίνες οι αρχές ξετρύπωσαν έναν παιδεραστή και διακινητή πορνογραφικού υλικού, στην Τανζανία πατέρας και γιος βίασαν 10 μαθήτριες δημοτικού και ο πρόεδρος έδωσε χάρη και στους δύο θύτες που κυκλοφορούν πια ελεύθεροι, ενώ στην Ινδία βίασαν 6χρονο κορίτσι!!!

ΠΟΛΛΑ, καθημερινά αποτρόπαια εγκλήματα, κρούσματα άνευ λογικής και ηθικής που κάθε φορά γίνονται χειρότερα, περισσότερο «προκλητικά» και κανείς από εμάς δεν μπορεί να πει ότι εξοικειώνεται με τέτοια γεγονότα, με αυτή την πραγματικότητα που προσφέρει «σαν πρόβατα σε σφαγή» μικρά παιδιά στο βωμό της ανωμαλίας και των ελεεινών ορέξεων, παιδεραστών που είναι αδίστακτοι και σατανικοί.

Περιστατικά που σε καθημερινή βάση αναδεικνύουν και αποδεικνύουν την βρωμιά που έχουν στην ψυχή τους τέρατα της διπλανής πόρτας που δίχως κανένα ηθικό φραγμό κι αναστολή καταστρέφουν αθώες ζωές προς ικανοποίησή τους … Ζωές που ουσιαστικά δεν επανέρχονται ποτέ στο κανονικό και η φυλάκιση λίγων χρόνων δεν τις αναιρεί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ το κοινωνικό αίσθημα οργής και αποστροφής προς αυτούς τους ανθρώπους και η ηθική απαιτούν αυστηρότερες ποινές. Περισσότερο κατευναστικές και ασφαλείς για τα ίδια τα θύματα αλλά και τα εν δυνάμει θύματα, διότι ο σωφρονισμός δεν είναι δεδομένος!

ΚΑΠΟΙΟΙ κάνουν λόγο για θανατική ποινή για όλους τους παιδεραστές και τους παιδόφιλους», δίχως ελαφρυντικά πρότερου εντίμου βίου καθώς αισθάνονται πως μόνον έτσι …θα γλιτώσουν τα θύματα και μόνον έτσι θα έχουμε κάνει ως κοινωνία το χρέος μας απέναντι σε αθώες ψυχές, που πληρώνουν τις αμαρτίες, την αδιαφορία, την άγνοια που μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία παρόλη την κοινωνική μόρφωση και εκπαίδευσή μας! Δυστυχώς, τέτοιοι «άνθρωποι» υπάρχουν παντού και πολλοί μάλιστα φορούν “αγγελικές” μάσκες. Εμείς, ημέρες Χριστουγέννων και παιδικών γιορτών που έρχονται, ως γονείς, ως συγγενείς, ως άνθρωποι και συνάνθρωποι οφείλουμε να επαγρυπνούμε κάθε στιγμή! Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του κόσμου και όλοι μας θα πρέπει να τα αγαπούμε και να τα προστατεύουμε από τερατώδεις συμπεριφορές που παραμονεύουν παντού! Είναι τα τέρατα της… διπλανής πόρτας που καιροφυλακτούν για να δράσουν εγκληματικά τραυματίζοντας ανεπανόρθωτα τις ψυχές και τα σώματα των μικρών παιδιών!

Βίκυ Μπαρούτσουmparoytsoy-biky
Βρεφονηπιαγωγός

Leave a Reply