ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εορταστικές εκδηλώσεις στη Μεσσήνη: Χαρούμενα Χριστούγεννα με κάλαντα, παραμύθια, παιχνίδια και εργαστήρια

0

Παραμύθια, κάλαντα, παιχνίδια, εργαστήρια κατασκευών συνθέτουν την εορταστική εικόνα στη Μεσσήνη, όπου το πρόγραμμα εκδηλώσεων των ημερών εγγυάται πολλά χαμόγελα και διασκέδαση!

Με ελεύθερη είσοδο όλες τις ημέρες και αρχής γενομένης από σήμερα, το γιορταστικό ταξίδι μικρών και μεγάλων αρχίζει με ανάγνωση παραμυθιών –  παιχνίδι – εργαστήρι κατασκευών στο Αμφιθέατρο Φιλοσοφικού Κέντρου ώρα 4:00– 6:00 μμ.

Οι εκπαιδευτικοί Φωτεινή Γκότση και Φίλη Ντόγκα θα αναγνώσουν το «Παραμυθένιο ταξίδι στις χώρες του χιονιού», η εκπαιδευτικός Βιβή Σκούρτη- Τσεφαλά «Το καραβάκι των Χριστουγέννων».

Στις 6 μ.μ. στο κτίριο της Δημοτικής Φιλαρμονικής θα γίνει η μουσική εκδήλωση «Της Φιλαρμονικής κρουστά, πνευστά ηχούν τα Χριστούγεννα υμνούν».

Αύριο, 24 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη θα ακουστούν τα «Κάλαντα στους δρόμους της Πόλης από τη Δημοτική Φιλαρμονική».

Οι γιορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεσσήνης θα συνεχιστούν την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Στρατηγός Αθανάσιος Δασκαρόλης» (2ο όροφο ώρα 5:00μμ.) θα γίνει η ανάγνωση παραμυθιών ΘΕΜ «Ένα μπαούλο παραμύθια».

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 οι πολίτες ξεχύνονται ξανά στους δρόμους για τα απολαύσουν «Κάλαντα στους δρόμους της Πόλης από τη Δημοτική Φιλαρμονική», ενώ την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018, στις 6:00 μμ. στο Φιλοσοφικό Κέντρο οι μουσικές εκδηλώσεις κορυφώνονται με τα «Χριστουγεννιάτικα και Παραδοσιακά τραγούδια» όπου συμμετέχουν οι Χορωδίες: Σωματείου Εθελοντών και Τροβαρούροι Μεσσήνης.

Κατά την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων, Παρασκευή  5 Ιανουαρίου, το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση «Ο Μάγος του Οζ» στο Πολιτιστικό Κέντρο « Στρατηγός Αθανάσιος Δασκαρόλης» στις 9:00 μμ.., όπου η είσοδος κοινού αντί εισιτηρίου θα γίνει με την προσφορά τροφίμων για το Δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο.

Leave a Reply