ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συγκέντρωση βοήθειας σε ιδρύματα και φορείς από τους αστυνομικούς της Πελοποννήσου!

0

Με κάθε… τρόπο, δίπλα στην κοινωνία, αποδεικνύει και έμπρακτα πως βρίσκεται, η Ελληνική Αστυνομία, η οποία φέτος στις γιορτές, δεν περιορίστηκε μόνο στον… καθιερωμένο ρόλο της, αλλά «ξεδίπλωσε» με τρόπο ξεχωριστό, το ανθρώπινο πρόσωπό της. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, συγκέντρωσαν τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και άλλα είδη ανάγκης, τα οποία μοίρασαν σε φορείς και ιδρύματα της Περιφέρειας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

  • Από τη διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.
  • Από τη διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, στη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.
  • Από τη διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, στο ίδρυμα «Θεοπροσφορά» της Μητρόπολης Κορίνθου.
  • Από τη διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στη Μητρόπολη Μονεμβασιάς και Σπάρτης και
  • Από τη διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, στα «Παιδικά Χωριά SOS» και το Κέντρο Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών Καλαμάτας.

 

Εκπρόσωποι των φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για τη συγκέντρωση και την προσφορά των ειδών και ευχήθηκαν ότι καλύτερο στο αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειες τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία. Οι αστυνομικοί και των πέντε διευθύνσεων, μαζί με τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων, πραγματοποίησαν εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά του προσωπικού, τα οποία συνοδευόμενα από τους γονείς τους, είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν ευχάριστες στιγμές, λαμβάνοντας παράλληλα μικρά αναμνηστικά δώρα και γλυκίσματα. Παράλληλα, στην εκδήλωση της Καλαμάτας, βραβεύτηκε μεταξύ άλλων, ο πρωταθλητής του στίβου Λούης Τσάτουμας, ο οποίος υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία ως πολιτικό προσωπικό, τόσο για την αναγνώριση της συνεισφοράς του στον αθλητισμό, όσο και για να δοθεί η αφορμή στα παιδιά που παρευρίσκονταν, να αποτελέσει πρότυπό τους.

 

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Leave a Reply