ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις 2 Σεπτεμβρίου ο 2ος Αγώνας Δρόμου Φιλιατρών με Ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ), και τους αγώνες 10 χλμ, 5 χλμ και 1 χλμ για παιδιά

0

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών διοργανώνει την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 μια μεγάλη αθλητική γιορτή στην όμορφη κωμόπολη της Τριφυλίας όπου προσκαλεί όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό να δώσουν το παρόν να αθληθούν και να γιορτάσουν μαζί.

Ο 1ος Αγώνας Δρόμους ήταν οργανωτικά και αγωνιστικά επιτυχημένος κι άφησε τα κατάλληλα εχέγγυα αλλά και περισσότερη δίψα στους ανθρώπους του ΑΟΦ για νέα, καλύτερη διοργάνωση. Έχοντας την εμπειρία του επιτυχημένου πρώτου αγώνα, την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας, καθώς και την προτροπή πολλών δρομέων που συμμετείχαν στην πρώτη μας προσπάθεια, οι άνθρωποι του ΑΟΦ δηλώνουην έτοιμοι για μια πιο ολοκληρωμένη διοργάνωση, η οποία θα περιλαμβάνει και Ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ), πέραν των 10 χλμ, 5 χλμ και 1 χλμ για παιδιά, τον 2ο Αγώνα Δρόμου Φιλιατρών.

Οι μοναδικές σε φυσική ομορφιά διαδρομές δίπλα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου και η φιλόξενη διάθεση της τοπικής κοινωνίας και των διοργανωτών, θα κάνουν το "Filiatra Run 2018" μια ακόμη μοναδική εμπειρία για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση του αγώνα θα δημοσιευτούν σύντομα από τους διοργανωτές.

 

Η ιστοσελίδα του αγώνα είναι: http://aofiliatron.blogspot.gr/search/label/Filiatra%20Run

Δείτε το επίσημο βίντεο του περσινού 1ου “Filiatra Run”: https://youtu.be/pzOk1DofNyM

Leave a Reply