ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Α.Ο. «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980»: Οι «λύκοι» συνεχίζουν την παράδοση!

0

ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980»

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαμάτα 1980, πιστός στη στοχοθεσία που τον διακρίνει εδώ και 38 χρόνια, που δεν είναι άλλη από την έμφαση στην δημιουργία παικτών και παικτριών υπό το πρίσμα της συνολικής αντίληψης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης πραγματοποίησε τη Πέμπτη 4 και τη Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, ένα αθλητικό διήμερο γεμάτο εμπειρίες για τους αθλητές του.

%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bd%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%bb%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%b1

Πιο συγκεκριμένα τη Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018, τα τμήματα του Παιδικού και του Μίνι μετέβησαν στην Αθήνα. Το τμήμα Μίνι έδωσε φιλικό αγώνα στις 14.30 με το αντίστοιχο τμήμα της Αγίας Παρασκευής, ενώ το ίδιο απόγευμα στο Ο.Α.Κ.Α το Παιδικό μας τμήμα αγωνίστηκε κόντρα στο αντίστοιχο του Παναθηναϊκού. Σύσσωμη η αποστολή του ΑΟΚ 1980 έπειτα παρακολούθησε τον αγώνα της Euroleague του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ανατολού Εφές.

oaka

Οι μικροί μας αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα μπασκετικά τους πρότυπα και να συνομιλήσουν μαζί τους. Η άφιξη στη Καλαμάτα τις πρώτες πρωινές ώρες συνοδευόταν από χαρά και ικανοποίηση για όλους, για την πολύ όμορφη στο σύνολό της ημέρα.

Την ακριβώς επόμενη μέρα ο ΑΟ Καλαμάτα 1980 φιλοξένησε στη Καλαμάτα τμήματα των Προμίνι και Μίνι του Γ.Σ Βριλησσίων του γνωστού σε όλους μας Νίκου Μπουντούρη που σαν αθλητής του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα Ελλάδος, 2 Ευρωπαϊκά κύπελλα και την Ευρωλίγκα το 2000. Δόθηκαν μια σειρά από φιλικούς αγώνες για τους πιο μικρούς αθλητές μας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με παιδιά της ίδιας με αυτά ηλικίας από την Αθήνα και έτσι να διευρύνουν τις μπασκετικές τους εμπειρίες.

%ce%bc%ce%b9%ce%bd%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%bb%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%b1-2

Το παραγωγικό αυτό διήμερο είναι η συνέχεια της προσπάθειας και της λογικής της ανταποδοτικότητας που έχει ξεκινήσει ο ΑΟ Καλαμάτα 1980 εδώ και πολλά χρόνια που έχει ως στόχο την παραγωγή ολοκληρωμένων παικτών και παικτριών. Η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση των συγκεκριμένων δράσεων και εύχεται καλή χρονιά με πολλές μπασκετικές εμπειρίες, χωρίς τραυματισμούς και υγεία και καλεί το κόσμο να στηρίξει τη προσπάθεια του αντρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής το οποίο συνεχίζεται.

Leave a Reply