ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ντορίτα Μαυροεϊδή: «Ο Εθνικός Καλαμάτας μιλάει μέσα στο γήπεδο με πράξεις!»

0

ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΙΤΑΣ ΜΑΥΡΟΕΪΔΗ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 

Την πρώτη αναμέτρηση για το 2018 θα δώσει στο «σπίτι» του ο Εθνικός Καλαμάτας, που αύριο Κυριακή 14/1 στις 3 μ.μ. υποδέχεται την ομάδα της Νίκης Τραγανού. Στόχος βεβαίως το πρώτο τρίποντο του έτους στον αυριανό αγώνα που θα γίνει στις γήπεδο Ασπροχώματος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΕΠΟ.

Στην αισιοδοξία που φαίνεται να υπάρχει συμβάλει κομβικά η προετοιμασία που έγινε μες τις γιορτές με τις προπονήσεις να συνεχίζονται κανονικά «Δεν είχαμε περιθώριο να χάσουμε προπονήσεις διότι στις 7 Ιανουαρίου διεξήχθη ο αγώνας στην Ζάκυνθο (διεθνές τουρνουά) οπού βρεθήκαμε από τις 6 Ιανουαρίου. Για τα πιο πολλά κορίτσια μάλιστα αυτή η εκδρομή ήταν η πρώτη μακριά από το σπίτι τους και παρότι ταξίδευαν για πρώτη φορά οι συμπεριφορά τους ήταν άψογη.» Όσο για τα αποτελέσματα των αγώνων των καλαματιανών αθλητριών στη Ζάκυνθο «Το 4-0 ήταν ικανοποιητικό απέναντι στην Δόξα Πηγαδακίων η οποία ωστόσο δεν ήταν εύκολη αντίπαλος», δήλωσε η νεαρή προπονήτρια και παίκτρια του Εθνικού Ντορίτα Μαυροειδή και για τον αγώνα με τη Νίκη Τραγανού εξήγησε πως η ομάδα είναι προετοιμασμένη και «Θέλουμε θετικό αποτέλεσμα. Όπως έχω πει κι άλλες φόρες, εδώ είναι Καλαμάτα και δύσκολα φεύγει αντίπαλος με νίκη! Ο Εθνικός Καλαμάτας μιλάει μέσα στο γήπεδο με πράξεις.»

Την αποστολή της ομάδας αποτελούν οι Θεοδώρα Μαυροεϊδή (Προπονήτρια- παίκτρια), Άρτεμις Νίκα, Δέσποινα Δημητρακοπούλου, Αντωνία Πουλακίδα, Αναστασία Καλύβα, Αριστέα Κομινάκη, Μαρία Βούτσα, Φαίη Νικολοπούλου, Μαρία Βούτσα, Σια Φιλανδριανού, Αστρινή Πετροπούλου, Λαμπρινή Γιαννοπούλου, Βασιλική Σπηλιοπούλου, Κωνσταντίνα Λεμπέση, Ελένη Τσαμπούκου, Μαρία Παναγιωτακοπούλου, Δανάη Τσιγάρου, Ελπίδα Χαρλέπα, Μαρία Μυκονιατάκου, Γιώτα Σαούτη, Ντενίτσα Τοντόροβα, Εμμανουέλα Βασίλοβιτς. Μοναδική απούσα η τραυματίας Γαρυφαλλιά Λυρέντζου.

Leave a Reply