ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δώσε μου κι εμένα μπάρμπα ένα δημοψήφισμα!…

0

ΜΑ ΜΟΝΟ για την ονομασία των Σκοπιων χρειάζεται να κάνουμε δημοψήφισμα ; Σωρεία δημοψηφισμάτων μου έρχονται στο μυαλό τα όποια χρειαζόμαστε ! Κατ’ αρχάς δεν πρέπει να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για το πώς θα ονομάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεξιό ή αριστερό κόμμα ;;; Άλλο δημοψήφισμα : Να λέγεται Νέα Δημοκρατία, ή πρώην Καραμανλική Νέα Δημοκρατία ; Κίνημα αλλαγής, ή Νέα Πασόκα ;; Αυτό όσον αφορά τα ονόματα !

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥgalanopoylos

Δεν πρέπει να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός αν έριξε χαστούκι ο Παπαγιάννης στην Παυλίδου ; Ετσι θα παραμένει το θέμα να εκκρεμεί τόσα χρόνια και να διχάζει το Ελληνικό έθνος ,και τα τσόλια της τηλεόρασης ;;; Εδώ και τώρα να δούμε τη φάτσα του γιατρού από το Αγρινίο και να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός αν ήταν δικαίως καψουρεμένες μαζί τους οι Αγρινιώτισσες ; Είναι επίσης δημοκρατικό δικαίωμα του Έλληνα πολίτη, να αποφασίσει αν θα πάει στο σουπερμάρκετ με πλαστική σακούλα ή με ταγάρι ! Κατανάλωση ή παράδοση ; Σοβαρότατο επίσης θέμα είναι η επικείμενη κατάργηση από τον φρέντο του καλαμακίου ! Ποιος θα αποφασίσει αν όχι ο λαός πως θα ρουφήξει τον καφέ του για να μη πέφτουν τα παγάκια στο σκισμένο παντελόνι του; Ερώτηση επομένη με δημοψήφισμα προς το λαό ! Η μούντζα είναι αδίκημα από μόνη της ή μόνο όταν συνοδεύεται από εκφράσεις , «πάρτα ρε μπαγλαμά να μη στα χρωστάω» ή «στα μούτρα σου καριόλη» ή «πάρτα μωρή άρρωστη», κλπ. Και κάτι τελευταίο που μάλλον απασχολεί σοβαρά τον Ελληνικό λαό και πρέπει να αποφασίσει τελεσίδικα με δημοψήφισμα !

Πρέπει να συλλέγονται από τα σφαγεία όλα τα αμελέτητα και να διανέμονται σαν κοινωνικό μέρισμα;;; Ναι ή Όχι ; Έχουμε δουλειά πατριώτες ! Η κάλπη μας σαλπίζει για νέα κάλπικα αποτελέσματα !…

Leave a Reply