ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση για την πορεία και προοπτικήτων Συνεταιρισμών στη Μεσσηνία και τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

0

Ευρεία συνάντηση με αγροσυνεταιριστές στην περιοχή της Νότιας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Γιώργου Κατρούγκαλου.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή  στην Καλαμάτα με τον Κ. Κατσούλη, πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωσης Μεσσηνίας»  και τον Σταύρο Αδαμόπουλο, πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέρνας.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν οι προοπτικές της συνεταιριστικής οικονομίας στη Μεσσηνία και η αποδοτικότερη προώθηση των αγροτικών προϊόντων στις ξένες αγορές, στο πλαίσιο του νέου παραγωγικού μοντέλου εξωστρέφειας που σχεδιάζει η κυβέρνηση και θα συζητηθεί στο προσεχές περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο της Πελοποννήσου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλων των πλευρών και συμφωνήθηκε η ευρεία συνάντηση, που πρότεινε  ο κ. Κατρούγκαλος, να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό με  στόχο την επιτάχυνση των απαραίτητων διαδικασιών.

Leave a Reply