ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αρουραίοι» επενδυτές…

0

ΟΠΟΙΟΣ διαθέτει έστω και λιγάκι απλή λογική, θα είχε καταλάβει από την αρχή ότι αυτά που ήθελε να νοικιάσει ο δήμος Καλαμάτας, τα ακίνητα του, κανένας δεν θα έβγαινε κερδισμένος να τα νοικιάσει, να τα επισκευάσει και να βγάλει ένα κάποιο κέρδος!

Του ΘΟΔΩΡΟΥ  ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥgalanopoylos

Λέτε να μην τα είχαν δει  Έλληνες, Καλαματιανοί επενδυτές και επιχειρηματίες; Νομίσατε, αγαπητοί δημοτικοί άρχοντες ότι ανακαλύψατε την Αμερική όταν βρήκατε τον Ουκρανό  δήθεν επενδυτή;  Τι λέτε τώρα;…  Μάλλον ότι θα έλεγε και ο Ζήκος στην ταινία… «ωραίο βόιδαρο πήρατε σπίτι σας»! Θα έφερνε τις τσάντες με τα λεφτά ο Ουκρανός να σας φτιάξει το τουριστικό του Ταϋγέτου; Να πάει ποιος; Σε μία εποχή που δεν πας ούτε στην παραλία για καφέ και ο νέος δρόμος για τη Σπάρτη είναι ευθύς και γρήγορος, ποιος να πάει για καφέ και φαγητό στο Τουριστικό;  Τα αγριογούρουνα, τα τσακάλια ή τα αδέσποτα βόδια που τριγυρνάνε ελεύθερα;

Το ίδιο σχεδόν ισχύει και για το ξενοδοχείο που νοικιάζετε στο κέντρο της πόλης. Θέλει πολύ να σκεφτείς ότι κανένας δεν μπορεί να ανακαινίσει και να αναστηλώσει νεοκλασικό  κτίριο και να περιμένει να βγάλει κέρδος από 9  δωμάτια; Ενας σοβαρός Δήμος θα έπρεπε να κάνει  μία έρευνα πριν δώσει τα ακίνητά του, όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην διασύρεται πρώτα από όλα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ακολουθούμε τις κυβερνήσεις μας και τον τρόπο της εμποροπανήγυρης, τύπου…  έλα να πάρεις τζάμπα τα βάλαμε!  Η εποχή μας όντως ενδείκνυται για απάτες και αρπαχτές κάθε είδους. Ειλικρινά όμως δεν μου αρέσει να πιάνουν κορόιδο τη δημοτική αρχή ενός τόπου που ζω και εκτιμώ και αγαπώ εδώ που μένω. Άντε πάμε για άλλα !  Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά ,ούτε η γραβάτα από το Κίεβο τον επενδυτή… Στην επόμενη σελίδα, άρχοντες μου, στην επόμενη !

 

Leave a Reply