ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο για τον 27χρονο Νίκο Τσικούρη του ΑΣ Φυτειάς

0

ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΙΧ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ 59ΧΡΟΝΟΣ

Θρήνος για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και τον Αθλητικό Σύλλογο Φυτειάς προκάλεσε η απώλεια του 27χρονου Νίκου Τσικούρη, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, 4 Φεβρουαρίου.
Όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε ο άτυχος 27χρονος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του καθώς και τον τραυματισμό του 59χρονου. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Αναβολή λόγω πένθους
Το άκουσμα του θανάτου του άτυχου νεαρού, πατέρα ενός μικρού αγοριού, προκάλεσε νέο γερό σκορ στην αθλητική οικογένεια της Μεσσηνίας και του ΑΣ Φυτειάς στον οποίο αγωνιζόταν ο άτυχος νέος. Ο θρήνος και η λύπη μεγάλη. Λόγω πένθους οι ιθύνοντες του συλλόγου κατέθεσαν αίτημα αναβολής της προγραμματισμένης για σήμερα αγωνιστικής δραστηριότητας (αγώνας πρωταθλήματος με τον Δαναό, για την 16η αγωνιστική 2ου ομίλου της Β΄ Τοπικής), το οποίο η ένωση έκανε άμεσα δεκτό.

Leave a Reply