ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποκριές «Σταθμός» στη «Γειτονιά των Χρωμάτων»

0

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 λοιπόν  άρχισαν και ας τις απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας, στο κέντρο της πόλης, ετοίμασε μια πανδαισία για μικρούς και μεγάλους και μας περιμένει με πλήθος εκπλήξεων όπου ανάμεσά τους περιλαμβάνονται: Μουσικά αγάλματα, Μαγικός καθρέφτης, Κουτσομπαλόνια, ΚΑΡΑΟΚΕ, Μήλα-Πάτημα φιδιού, Κουτσή κάμπια, σε ένα απολαυστικό εργαστήρι της Αποκριάς που ξεκίνησε χθες περιλαμβάνοντας και σοκολατοπόλεμο.

ΑΛΛΑ οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ όπως είπαν και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Χάρης Βγενής, Βασίλης Καριζώνης και Μαρία Σαραντοπούλου και βέβαια ο Γεράσιμος, γνωστός με την ιδιότητά του ως κλόουν Βούλης.

ΣΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ θα σταθώ γιατί θεωρώ ότι αξίζει.

Ο ΒΟΥΛΗΣ λοιπόν όπου εμφανίζεται έχει το δικό του ιδιαίτερο και ευαίσθητο όσο και ευρηματικό τρόπο να ενθουσιάζει τα παιδιά και να ξαφνιάζει τους μεγάλους κι αυτό κάνει και στις εκδηλώσεις αυτές στη γειτονιά των χρωμάτων.

ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ αυτές περιλαμβάνονται και τρία εργαστήρια της Αποκριάς, εκτός από το χθεσινό, τα οποία θα γίνουν την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, το Σάββατο 10 του μηνός και Κυριακή 11.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ απόκριες χωρίς πάρτι δεν γίνονται, θα γίνουν και τρία αποκριάτικα πάρτι το Παρασκευοσαββατοκύριακο 16, 17 και 18 Φεβρουαρίου, ενώ την Καθαρή Δευτέρα θα υπάρχουν παραδοσιακά κούλουμα, χαρταετοί και αερόστατα.

ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ επίσης που είναι στις 8 το μηνός, το τσίκνισμα στη γειτονιά των χρωμάτων περιλαμβάνει και την κορυφαία φωνή του δημοτικού τραγουδιού Εφη Θώδη με την ορχήστρα της και το γλέντι θα ξεκινήσει από τις 12 το μεσημέρι έως αργά στη διάρκεια της τσικνιζόμενης μέρας και νύχτας.

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ επίσης πως η συμμέτοχη των παιδιών στο εργαστήρι της Αποκριάς είναι δωρεάν.

ΣΤΑΘΜΟΣ, λοιπόν, φέτος τις αποκριές στη Γειτονιά των Χρωμάτων, στον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας για πολλή και καλή διασκέδαση.

ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ άλλωστε είναι οι σημαντικότερες γιορτές που διαχρονικά μας συνδέουν με το χθες.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ σημαίνει ξεφάντωμα και αξίζει να τις χαρούμε πολύ δε περισσότερο αυτή τη δύσκολη περίοδο της κρίσης.

ΚΑΛΑ να είμαστε και καλά να περάσουμε και τις αποκριές.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες και καλή εβδομάδα.

Θανάσης Παντές

 

Leave a Reply