ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μακεδονικό Ζήτημα και χρήσιμοι ηλίθιοι της πολιτικής εξουσίας!

0

Πολύς λόγος  γίνεται τελευταία για το Μακεδονικό Ζήτημα, το οποίο είναι ένα εθνικό θέμα που το πολιτικό κατεστημένο της χώρας θεωρεί ήσσονος σημασίας. Αυτή η άποψη έχει καθολικό χαρακτήρα αποδοχής στην αριστερή πτέρυγα αυτού, την οποία μανιωδώς επιδιώκει να την «εμπεδώσει» και στον Ελληνικό λαό. Από όλες αυτές τις αντιθέσεις, σκοπιμότητες και ύποπτες πολιτικές επιδιώξεις, συνάγεται το συμπέρασμα ότι κανένας από όλους αυτούς τους πολιτικούς δεν έχει γνώση του ιστορικού, πολιτικού και στρατηγικού βάθους του Μακεδονικού Ζητήματος.

Το ηλίθιο και αποεθνικοποιημένο πολιτικό κατεστημένο της χώρας προσπαθεί να αντιμετωπίσει ένα μέγα εθνικό θέμα με άκρως ερασιτεχνικό τρόπο που αγγίζει τα όρια της προδοσίας, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τα στρατηγικά συμφέροντα και τους κρυφούς στόχους των δύο άλλων εμπλεκομένων λαών Βουλγάρων και Αλβανών. Η ανόητη πολιτική τάξη των Ελλήνων τα τελευταία τριάντα χρόνια προσπαθώντας να καλύψει κατά πρώτον λόγον την αδυναμία της, κατά δεύτερον λόγον την υπηρέτηση συμφερόντων ξένων δυνάμεων, και κατά τρίτον λόγον τις ιδεολογικές  ιδεοληψίες της, ανακάλυψε μια καινούργια εθνότητα τους «Σκοπιανούς». Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το Μακεδονικό Ζήτημα αφορά τα συμφέροντα και την ταυτότητα τριών λαών, δηλαδή των Ελλήνων, των Βουλγάρων και των Αλβανών. Σκοπιανοί ή Μακεδόνες δεν υπάρχουν. Η έντεχνη προσπάθεια του Βουλγαρικού κράτους να αποπροσανατολίσει και να διασπάσει την εθνική και πολιτική συνοχή των Ελλήνων, υποστηριζόμενη από συμφέροντα ξένων δυνάμεων και διαφόρων κέντρων του Πανσλαβισμού έχει επιτύχει ως σήμερα σοβαρά αποτελέσματα. Μετέφεραν εντός της χώρας μας ένα πρόβλημα δικό τους στο οποίο έχουν ηττηθεί κατά κράτος υπό των Ελλήνων τρείς φορές τους τελευταίους τρείς αιώνες. Δυστυχώς σήμερα πρόθυμοι ΄Ελληνες διεθνιστές, εξαγορασμένες φράξιες αριστερών, χρήσιμοι ηλίθιοι της πολιτικής δράσεως, αδιάφοροι παχυλόμισθοι κρατιστές, και αποεθνικοποιημένοι ομογενείς παράγοντες, πρώην τρόφιμοι ισχυρών οργανισμών του Καπιταλισμού, κονταροχτυπιούνται στο ημιθανές Αθηνοκεντρικό κράτος για το ποίος θα πλειοδοτήσει περισσότερο για να κατοχυρωθεί ως υπερασπιστής της διαβοήτου παγκόσμιας ειρήνης. Η λέξις Αίσχος δεν αρκεί για να τους χαρακτηρίσει.

Φίλοι αναγνώστες, το Μακεδονικό Ζήτημα για όσους γνωρίζουν ή για όσους θέλουν να μάθουν έστω και σήμερα είναι μία στρατηγική αντιπαράθεση Ελλήνων και Βουλγάρων που κρατά από την Βυζαντινή περίοδο. Με άλλα λόγια οι Βούλγαροι εφαρμόζουν την γνωστή παροιμία «ήλθαν τ΄ άγρια να διώξουν τα ήμερα». Το παραμύθι ότι σήμερα οι όροι είναι διαφορετικοί, ότι γίναμε αδελφοί και φίλοι, ότι οι ισορροπίες έχουν αλλάξει, ότι είμαστε ισχυροί και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα πρέπει να σταματήσει. Σκοπιανοί δεν υπάρχουν, ούτε Σλαβομακεδόνες, ούτε Μακεδόνες. Στον χώρο αυτόν υπάρχουν ΄Ελληνες, Βούλγαροι και Αλβανοί. Κανένας εκ των δύο άλλων λαών δεν υπήρξε ποτέ σύμμαχος, φίλος ή έστω ανεκτικός προς τους Έλληνες. Επομένως ο λυσσαλέος αγώνας του πολιτικού συστήματος ένθεν και ένθεν «των δημοκρατικών αποχρώσεων και ιδεολογιών», να εκχωρήσουν πανάρχαια εδαφικά, ιστορικά και φυλετικά δεδομένα του Ελληνισμού, προς τους προαιώνιους εχθρούς με προπέτασμα δήθεν την υπηρέτηση της ειρήνης, πρέπει να συναντήσει ισχυρή αντίσταση από τον λαό. Ο Μακεδονικός Αγώνας δεν σταμάτησε ποτέ. Δυστυχώς όμως το πολιτικό σύστημα ποτέ δεν υπήρξε αρωγός σε αυτόν. Ο λαός όμως τον συνεχίζει και θα τον συνεχίσει στον αιώνα τον άπαντα. Οι πατριώτες έχουν πλέον τον ρόλο των υπερασπιστών και όχι οι πολιτικοί μειοδότες. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ακόμα μία προδοσία χωρίς να πολεμήσουμε όπως έγινε στην Κύπρο το 1974. Θράκες, Μακεδόνες, Ηπειρώτες, Θεσσαλοί, Μωραΐτες, Ρουμελιώτες, Κρήτες, Αιγαιάτες, Πόντιοι, αφυπνιστείτε. Οι αποεθνικοποιημένοι εισαγόμενοι στην χώρα «ομογενείς» που τους παραχωρούμε τον ρόλο του πολιτικού αντίγραφα των Φαναριωτών του 1821 είναι κίνδυνος για την αιματοβαμμένη μας πατρίδα. Πρέπει να τους εξοστρακίσουμε και να εξεγερθούμε. Αυτοί δεν έχουν ιερό και όσιο επάνω τους. Μόνο ο Νομός Αττικής να μείνει από την Ελλάδα, τους  αρκεί για να διοικούν και να ληστεύουν τον λαό. Αυτή η λυσσώδης προσπάθεια να εκχωρηθεί η Μακεδονία «με άνεση» μάλιστα από τα τέκνα και τα εγγόνια εκείνων οι οποίοι απέτυχαν εν όπλοις την περίοδο 1944-1949 να την αποσπάσουν από την Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσθεί με σθένος και σκληρό αγώνα. Σε ποίους μάλιστα επιδιώκουν να την εκχωρήσουν; Σε εκείνους που έκαναν γενοκτονία, την έκαψαν, την λεηλάτησαν και εξόντωσαν όλο το Ελληνικό στοιχείο που είχε την ατυχία να μείνει στα τμήματα που έμειναν στα χέρια τους. Δυστυχώς ο εχθρός είναι ανάμεσά μας, αμειβόμενος, κατέχων μάλιστα υψηλές θέσεις στο πολιτικό μας σύστημα. Μία θα πρέπει να είναι η απάντησή μας. Άπαντες εναντίον τους ώστε να εξοστρακιστούν από την «κατοχή της εξουσίας» που τους έδωσε ο ξένος παράγων.

Του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ
Κυπαρισσία

Leave a Reply