ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην αντεπίθεση ο δήμαρχος που χαρακτήρισε ως ψεύτη, πολιτικό μασκαρά και «τρελό» της Αυτοδιοίκησης!

0

«Κόκκινο», χτυπάει η κόντρα του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη,  με τον πρώην δήμαρχο και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά τις δηλώσεις του Στάθη Αναστασόπουλου για σκοπιμότητες και ιδιοτέλεια, όσον αφορά στο δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος, αλλά και το Δημοτικό Σχολείο Πεταλιδίου και άλλα έργα της περιοχής.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Ο δήμαρχος, πέρασε στην… αντεπίθεση, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα για τον Στάθη Αναστασόπουλο,  ο οποίος μια ημέρα νωρίτερα, φωτογράφησε το Γιώργο Τσώνη, μιλώντας για παράγοντα που ακολουθεί την παλιά ρουσφετολογική πολιτική οδό, απαιτώντας να μην «κοπεί» το οικόπεδό του που σχηματίζει «s» σε περίπτωση που προχωρήσει η παραλιακή χάραξη για το αναπτυξιακής σημασίας έργο. «Το «s» που αναφέρεται για τη χάραξη του δρόμου Ριζόμυλος – Καλαμάτα, είναι τα αρχικά της λέξης «sos». Σε αυτό συντείνει η συνέντευξή του, ένα τεράστιο «SOS» γιατί καταλαβαίνει ότι πλέον δεν τον προτιμάει κανένας. Δε σχολιάζω τη λογική του,  τα γραφόμενά του και την προσωπική του αναφορά σε μένα σχετικά με την υλοποίηση του έργου, γιατί ενώ δέχομαι την κακόβουλη κριτική, ίσως θα πρέπει με τα λεγόμενα του αυτά, να ασχοληθεί ειδικός αυτοδιοικητικός ψυχολόγος γιατί εδώ υπάρχει πρόβλημα», δήλωσε απαντώντας με διάθεση ειρωνείας και σαφέστατες αιχμές ο κ.Τσώνης, ο οποίος στάθηκε και στην ουσία, όσον αφορά στο μεγάλο αυτό έργο. «Η θέση μου για το δρόμο είναι σαφής, την έχω καταθέσει, την έχω γράψει, και αν ως υπόθεση εργασίας έχει καθυστερήσει, σίγουρα δεν ευθύνεται ο Τσώνης και το ξέρει καλύτερα από όλους ο κ. Αναστασόπουλος αφού προσφάτως επισκέφθηκε τον γενικό διευθυντή υποδομών κ.  Καρνέζη», ανέφερε ο δήμαρχος, που με τρόπο καυστικό, χαρακτήρισε ούτε λίγο, ούτε πολύ… ψεύτη τον πρώην δήμαρχο και… μασκαρά!

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΣΩΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ

«Συμπονώ και χαμογελώ για όσα δήλωσε στην συνέντευξή του, τον κ. Αναστασόπουλο, αφού έχει τους λόγους του γιατί έχει χάσει την αξία του και την υπεραξία του, στην παράταξή του. Συνήθως στο Τριώδιο ντυνόμαστε μασκαράδες για να προκαλέσουμε το γέλιο. Στη φετινή  αρχή του Τριωδίου, ο κ. Αναστασόπουλος διάλεξε για να προκαλέσει το γέλιο όλων μας να γίνει λεκτικά γραφικός. Αντιλαμβάνομαι τη νευρικότητά του, τον πανικό του γιατί ενώ δεν έχει την δυνατότητα πλέον να πείσει τους συνεργάτες του, επιλέγει εμένα και όσο περνάει ο καιρός προς τις Αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνεται χειρότερος», τόνισε ο Γιώργος Τσώνης, επισημαίνοντας πως αφήνει στους δημότες να τον κρίνουν περαιτέρω και τονίζοντας πως η επίθεσή αυτή στο πρόσωπό του, τον… δυναμώνει. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος, στάθηκε και στα του Δημοτικού Σχολείου Πεταλιδίου, καθώς ο Στάθης Αναστασόπουλος, είχε δηλώσει πως ήταν ένα δικό του έργο.

ΤΟ ΔΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Ο… ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ!

«Κύριε πρώην δήμαρχε, καλό το παραμύθι σας, αλλά αν υπάρχει δράκος αυτός είστε εσείς», τόνισε με ύφος ο Γιώργος Τσώνης και συνέχισε. «Με διαρκείς προσωπικές επαφές με τον αρμόδιο υπουργό, το έργο θα ολοκληρωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και θα παραδοθεί στους μαθητές. Με τη σημαντική επισήμανση, για το ήθος και την αξιοπρέπεια των γραφόμενων, ότι χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε τώρα. Η αναφερόμενη χρηματοδότηση του κ. Αναστασόπουλου, παρακαταθήκη του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Πεταλιδίου, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ με τις ευθύνες να αναλογούν αποκλειστικά και μόνον σε αυτόν», δήλωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης που απάντησε στην κριτική Αναστασόπουλου και για σειρά έργων.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

«Με την αγροτική οδοποιία του Δήμου, υπάρχει καθημερινή ενασχόληση, προσπάθεια και βελτίωση. Εντός ημερών υπογράφεται σύμβαση για την αποκατάσταση οδικού δικτύου του Δήμου  Μεσσήνης προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ. Για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Μεσσήνης, το έργο δημοπρατήθηκε και είμαστε στη διαδικασία για την υπογραφή της σύμβασης . Τα άλλα  αναφερόμενα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις γιατί δε θέλει να δει τη Μεσσήνη με ένα σύγχρονο αστικό κέντρο , αφού δεν έχει καμία σχέση με την πόλη αυτή. Τα υπόλοιπα αναφερόμενα στη συνέντευξη του, ευρίσκονται  στο σωστό δρόμο υλοποίησής τους. Δε θα παρασυρθώ στο προεκλογικό διάγγελμα-συνέντευξη του κ. Αναστασόπουλου, ασχολούμαι με τα χρήσιμα και χρηστικά με τη βοήθεια των συνεργατών και των συμπολιτών μου.

Είμαι συνέχεια μέσα στα προβλήματα. Τα καλύτερα θα έρθουν», δήλωσε καταληκτικά ο Γιώργος Τσώνης αντιφωνώντας «Καλές Απόκριες…».

 

Comments are closed.