ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

11 από τα 28 μετάλλια κέρδισαν οι σκακιστές του ΝΟΚ στα Ατομικά Νεανικά πρωταθλήματα της ΕΣΣΠΕΠ

0

ΣΤΟ Λουτράκι διεξήχθησαν με 81 συμμετοχές 26 με 28 Ιανουαρίου, τα ατομικά πρωταθλήματα παίδων κορασίδων ΕΣΣΠΕΠ 2018, τους αγώνες των οποίων διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου και η Σκακιστική Ακαδημία Κορινθίας Αργοναύτης στην αθλητική κατασκήνωση Sportcamp.
Ο Ν.Ο. Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από τους ακόλουθους 20 αθλητές: Σίκαλη Παναγιώτη, Δραγώνα Σταμάτη, Φράγκο Παναγιώτη, Κουντούρη Χριστίνα, Κουμουνδούρο Παναγιώτη, Ταβουλαρέα Νικόλα, Κατασαρέα Κωνσταντή, Παντελοπούλου Ελένη, Αθανασοπούλου Ανδριάνα, Πουλόπουλο Ηλία, Σαραντόπουλο Κωνσταντίνο, Αθανασόπουλο Θεόδωρο, Αθανασόπουλο Ηλία, Δραγώνα Γεώργιο, Κατασαρέα Μιχάλη, Βέκκο Χρήστο, Λούκα Μαριάνθη, Παντελοπούλου Δέσποινα, Φράγκου Ευγενία και Θωμαΐδη Παναγιώτη.
Ο διοργανωτής Αργοναύτης συμμετείχε με 44 αθλητές του, ο Ο.Σ. Καλαμάτας με 5, ο Σ.Ο. Φιλιατρών με 4, ο Σ.Ο. Άστρους επίσης με 4, ο Α.Ο. Κρανιδίου με 2, και ο Φ.Ο. Τρίπολης με τον Περσέα Άργους εκπροσωπήθηκαν από 1 σκακιστή.
%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bd%ce%b5%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b9-2018-56
Το τουρνουά ήταν χωρισμένο σε 10 κατηγορίες με το Ν.Ο. Καλαμάτας να παίρνει μέρος στις 8.
Οι επιτυχίες ήταν αρκετές με τους σκακιστές-σκακίστριες του Ν.Ο.Κ. να κερδίζουν 11 μετάλλια από τα συνολικά 28 (στην κατηγορία κορίτσια κάτω των 14 αγωνίστηκε μόνο ένα άτομο), ο Αργοναύτης κέρδισε 11 μετάλλια, ο Σ.Ο. Φιλιατρών 3, ενώ από 1 μετάλλιο κέρδισαν σκακιστές των Ο.Σ. Καλαμάτας, Φ.Ο. Τρίπολης και Α.Ο. Κρανιδίου.
%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bd%ce%b5%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b9-2018-57
Οι σκακιστές-σκακίστριες του Ν.Ο. Καλαμάτας που διακρίθηκαν ήταν οι Δραγώνας Σταμάτης που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κάτω των 8, χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος στην κατηγορία κάτω των 10 όπως και η Χριστίνα Κουντούρη στην αντίστοιχη των κοριτσιών, στην κατηγορία αγόρια κάτω των 12 ο Κωνσταντής Κατσαρέας κέρδισε το αργυρό μετάλλιο ενώ στα κορίτσια κάτω των 12 ετών χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Ελένη Παντελοπούλου και αργυρό η Ανδριάνα Αθανασοπούλου. Στην κατηγορία αγόρια κάτω των 14, όπου ο Ν.Ο.Κ. συμμετείχε με 7 αθλητές του, οι Πουλόπουλος Ηλίας και Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος κέρδισαν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα. Τέλος στην κατηγορία κορίτσια κάτω των 16 η Μαριάνθη Λούκα ήταν πρωταθλήτρια με τη Δέσποινα Παντελοπούλου να κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία, ενώ ο Παναγιώτης Θωμαΐδης κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα αγόρια κάτω των 16 ετών.
%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bd%ce%b5%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b9-2018-29

Comments are closed.