ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αύριο ο 5ος Ποδηλατικός Γύρος Αρφαρά – Πήδημα του ΣΠΟΚ «Ευκλή»

0

Με την έγκριση της Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας, με εχέγγυα την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων και την όρεξη για καλύτερες και ποιοτικότερες διοργανώσεις ο ΣΠΟΚ Ευκλής υποδέχεται και φέτος πλήθος αθλητών για τον 5ο Ποδηλατικό Γύρο Αρφαρά – Πήδημα τον οποίο συνδιοργανώνει με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αναγέννηση Αρφαρών Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας.
Η εκκίνηση του αγώνα αντοχής δρόμου θα δοθεί στις 10 το πρωί. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η πλατεία των Αρφαρών με διαδρομή δεξιόστροφη προς Πήδημα – Αριοχώρι – Άγιο Κωνσταντίνο – Αρφαρά. Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρεία Iron Team.
Οι αθλητές συμμετέχουν στις εξής κατηγορίες: Παίδων – Εφήβων – Γυναικών – Ανδρών – Νέων – Μάστερς (EOΠ/ΠΕΠΑ) – ΟΠΕΝ (19-35 ετών, 35 ετών και άνω).

    Ώρες εκκίνησης και χιλιομετρικές αποστάσεις

– Μάστερς – Παίδες – Γυναίκες: 10:00 π.μ. και απόσταση 60 χλμ. (10×6 στροφές)
-ΟΠΕΝ: 10:00 π.μ. και απόσταση 60 χλμ. (10×6 στροφές)
-Ανδρών – Νέων – Εφήβων: 11:00 π.μ. και απόσταση 100 χλμ. (10×10 στροφές)
-ΟΠΕΝ: 11 π.μ. και απόσταση 100 χλμ. (10×10 στροφές)
Σημείωση: Στην κατηγορία ΟΠΕΝ 60 χλμ. και 100 χλμ. συμμετέχουν οι αθλητές με την περυσινή αγωνιστική τους ιδιότητα, που δεν πρόλαβαν, να βγάλουν δελτίο Ε.Ο.Π.
Στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας θα δοθεί μετάλλιο-δίπλωμα και στον 1ο κύπελλο. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» θα προσφέρει εδέσματα σε όλους τους αθλητές και τους συμμετέχοντες.
Οι απονομές θα γίνουν στην κεντρική πλατεία των Αρφαρών, πλησίον της εκκίνησης-τερματισμού, τα χρηματικά έπαθλα θα δοθούν κατά την διάρκεια των απονομών. Ενώ, πριν τις απονομές το ποδηλατικό τμήμα του Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ, θα κόψει και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Comments are closed.