ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το μέλλον προμηνύεται αισιόδοξο για την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας

0

ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει την επανεμφάνιση της στα αγωνιστικά entry πολλών χωμάτινων ράλλυ, αγώνων ταχύτητας και αναβάσεων, DRIFT και χρονομετρημένων έχει ανακτήσει αγωνιστικά και οργανωτικά, εξίσου σημαντικό κομμάτι για την υγιή ανάπτυξη και εξέλιξη ενός σωματείου, κύρος και αξία και φαίνεται πως κερδίζει το «στοίχημα» που έβαλε η νέα διοίκηση, ανεβάζοντας όλο και ψηλότερα τον πήχη στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Παρουσία αγωνιζόμενων και φίλων έκοψαν την πίτα τους το βράδυ της Τετάρτης τα μέλη της ΑΛΑΚ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Τυχερός της πίτας ήταν ο Παναγιώτης Κρεμεζής, μέλος της λέσχης, που κέρδισε έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας από το KTEO Autovision Ηλιόπουλος.
Πριν κάνει τον απολογισμό του ο πρόεδρος Γιάννης Πολυχρονόπουλος ευχήθηκε υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες στα μέλη της Λέσχης μεταφέροντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ΑΛΑΚ και την παρουσία των οδηγών της τη χρονιά που πέρασε, εκφράζοντας επίσης την αισιοδοξία του για όσα μπορούν να κατορθώσουν κατά στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.
alak-pita-2
Ο κ. Πολυχρονόπουλος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων της ΑΛΑΚ, μεταξύ αυτών και τον Δήμο Πύλου Νέστορος και προσωπικά τον δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη για την σημαντική αρωγή τους, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους αγωνιζόμενους που ανέβηκαν στο βάθρο και συγκεκριμένα:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΣ
Καννέλος: 2ος στην Ε11 έως 2 λίτρα και 3ος στην Ε έως 2 λίτρα
ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Γιώργος Παναγόπουλος: 1ος στη Formula Saloon
Σπύρος Παπαδόπουλος: 3ος
ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ-Τ2
Κανέλλος: 1ος
Αλεξόπουλος Χριστόφορος: 3ος
Μπακόγιωργας Νικόλαος (BAKONIC): 3ος
ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ
Ρήγας Γεώργιος: 3ος στην F2, 1ος στην C3 και 2ος στην TRC έως 2000cc
Γεωργιάδης Γιάννης (συνοδηγός): 2ος στην F2 και 1ος στην C3
Σταθόπουλος Παναγιώτης: 2ος στην C5
Πολυμενέας Παναγιώτης : 3ος στην C5
Λίβας Παναγιώτης (συνοδηγός): 2ος στην C5
TRC
Κατσάς Αθανάσιος: 2ος στα έως 1600cc
Χριστόπουλος Κωνσταντίνος: 2ος στα χωμάτινα φορμουλάκια έως 650cc
alak-pita-3

    Το πρόγραμμα για το 2018 περιλαμβάνει αγώνα για το κύπελλο χώματος την 1η Απριλίου, για το κύπελλο ασφάλτου τον Οκτώβριο αλλά και δράση στην πίστα καρτ Καλαμάτας με τον καθιερωμένο πλέον αγώνα DRIFT και χρονομετρημένων στη μνήμη του Σίμου Κατσαρού.

Comments are closed.