ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χωρίς «Νέα Πνοή» θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας…

0

Δεν θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο στις προγραμματισμένες για τις 25 Φεβρουαρίου εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, εξέδωσε η «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» της οποίας ηγείται ο πρώην διεθνής μεσσήνιος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που φιλοξένησε και η ιστοσελίδα soccerplus.gr, η ανταπόκριση που ήλπιζαν τα στελέχη του συνδυασμού δεν υπήρξε και η μικροπαραγοντική νοοτροπία, όπως την χαρακτηρίζουν, δεν αφήνει περιθώρια για εξέλιξη και πρόοδο…
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Πριν 1 χρόνο η ΝΕΑ ΠΝΟΗ κατέθεσε ένα πακέτο προτάσεων για τον πυρήνα του ποδοσφαίρου το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα από την ΕΠΣΜ. Βγήκαμε ξεκάθαρα χωρίς να κρυβόμαστε και με ανιδιοτέλεια και βασικό μας σκοπό την δουλειά για μια καινούργια σελίδα στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο με πρωταρχικό στόχο την ΑΛΛΑΓΗ –ΙΣΟΝΟΜΙΑ-ΙΣΟΤΙΜΙΑ Ελπίδα να εκσυγχρονίσουμε το τοπικό μας ποδόσφαιρο να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις να αναδείξουμε τα ταλέντα τις ακαδημίες και να δώσουμε μια ΕΛΠΙΔΑ στο παράγοντα που ματώνει ότι ΑΞΙΖΕΙ να ασχολιέται.
Δυστυχώς όμως Δεν βρήκαμε την ανταπόκριση που θέλαμε.
Σκοντάψαμε σε ιδιοτελείς παράγοντες σε ένα σύστημα που βασίζετε για την- καρέκλα -σκοντάψαμε σε μια νοοτροπία ξεπερασμένη πια και σε μια μικρό παραγοντική νοοτροπία που δεν έχει καμία ουσία για μας και το ποδόσφαιρο.
Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ θα παραμείνει ζωντανή και φυσικά θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια στις αρχές που έχουμε θέση. Αν και η οιωνοί δεν είναι καλή……
Ευχόμαστε η Απαξίωση και η Στασιμότητα που υπάρχει σήμερα να αλλάξει …… Ίδωμεν».

Comments are closed.