ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

257 μετάλλια σε έξι μεγάλες διοργανώσεις κέρδισαν οι καρατέκα του Παμμεσσηνιακού ΓΣ

0

• ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
• ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΟΥΡΤΟΥΜΑΣ
• ΠΡΩΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Α/Γ ΣΤΙΣ 24/2 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π/Κ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 11 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ

Παρουσία δεκάδων αθλητών, συγγενών και φίλων έκοψε την περασμένη Παρασκευή την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στις εγκαταστάσεις του, που βρίσκονται Φιλελλήνων και Ομήρου 6 (δίπλα στο κολυμβητήριο).
Οι αθλητές του συλλόγου στην αρχή της εκδήλωσης προσέφεραν θέαμα στους παρευρισκόμενους υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Γιάννη και Βαγγέλη Μπούρα και φανέρωσαν πως διαθέτουν όχι μόνο αγάπη για άθλημά τους αλλά και άρτια τεχνική κατάρτιση που συνοδεύεται από την απαιτούμενη μαχητικότητα και είναι έτοιμοι να φέρουν πολλές επιτυχίες για ακόμα μια φορά στη Μεσσηνία στους προσεχείς αγώνες που θα συμμετάσχουν.
%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b5-%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b1-2

Απολογισμό με θετικό πρόσημο
από τον πρόεδρο Αντώνη Γιουρτούμα

Στη συνέχεια έγινε αγιασμός από τον πάτερ Αθανάσιο και ακολούθησε η κοπή της πίτας με την ταυτόχρονη παρουσίαση των φετινών στόχων του συλλόγου από τους προπονητές του, αλλά και τον πρόεδρο του Παμμεσσηνιακού Αντώνη Γιουρτούμα. Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην έως τώρα παρουσία του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα του τόπου για τη χρονιά που πέρασε κάνοντας τον απολογισμό που είχε θετικό πρόσημο καθώς οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετείχαν σε έξι μεγάλες διοργανώσεις και κατάφεραν να κατακτήσουν στο σύνολο 257 μετάλλια, εκ των οποίων 87 χρυσά, 77 ασημένια και 93 χάλκινα. Μετέπειτα ο κ. Γιουρτούμας οριοθέτησε την επόμενη μέρα για τον Παμμεσσηνιακό με την παρουσία του σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, αρχής γενομένης με την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στις 24 Φεβρουαρίου και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων στις 10 και 11 του Μάρτη στο Ολυμπιακό στάδιο Βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια Αττικής. Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Ευθύμιου Μπούρα για την πολύτιμη και καθοριστική του παρουσία στο σύλλογο επί 40 συναπτά έτη. Στο τέλος ο πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά αθλητές, γονείς και φίλους του συλλόγου, αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης που ήταν τα Ζαχαροπλαστεία «Απόλαυση», η αλυσίδα Super Market «Αφοί Μουργή» και το Pet shop «Σπυρόπουλος» Αθηνών 202, καθώς ευχαρίστησε και τους δωροθέτες των φλουριών της εκδήλωσης που ήταν, τα Αρτοποιεία «Κουταλά», το κατάστημα ανδρικής ένδυσης Genesis men’s fashion, τα Νυφικά Φειδάς, η εταιρία KATSIRIS TRAVEL, το κατάστημα αθλητικής ένδυσης ALMA SPORT και το κατάστημα NAYTICAL MARINE.
%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b5-%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b1-1
Μπασακίδης: «Ρόλος του Παμμεσσηνιακού να εφοδιάσει
τους αθλητές του με τις αξίες και τις αρχές»

Ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος του αθλητικού φορέα Νίκος Μπασακίδης εξήρε το σύλλογο για την πολύχρονη και άκρως επιτυχημένη πορεία του μέσα στο πέρασμα του χρόνου, με επιτυχίες και διακρίσεις αθλητών όχι μόνο στο Καράτε αλλά και στη ζωή εν γένει, καθώς «ο ρόλος του Παμμεσσηνιακού», όπως υπογράμμισε «όλα αυτά τα χρόνια είναι να εφοδιάσει τους αθλητές του με τις αξίες και τις αρχές που διέπουν τον χρήσιμο πολίτη σε κάθε κοινωνία.»
Παρόμοιο σκηνικό και ανάλογη ανταπόκριση είχε η κοπή της πίτας το Σάββατο στο παράρτημα του Παμμεσσηνιακού στα Κρεμμύδια. Πλήθος κόσμου από την περιοχή, αλλά και από όλα τα χωριά του Δήμου Πύλου Νέστορος έδωσε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα με την παρουσία του στο Θεμιστόκλειο Πνευματικό κέντρο.

Comments are closed.