ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1ος Γενικής στα 100 χλμ. του 5ου Γύρου Αρφαρά-Πήδημα ο Μιλτιάδης Γιαννούτσος του Π.Ο. Πατρών

0

● 140 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΑΨΗΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 60 ΚΑΙ 100 ΧΛΜ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ
● ΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΗ (ΜΑΣΤΕΡ Γ’), ΜΥΣΤΡΙΩΤΗ (ΜΑΣΤΕΡ Δ’) ΤΟΥ Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ
● ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΕΥΚΛΗ» ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ

Περισσότεροι από 140 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα αψήφησαν την Κυριακή μας που πέρασε τον βροχερό καιρό και τις αντίξοες συνθήκες προκειμένου να τρέχουν στην όμορφη διαδρομή Αρφαρά –Πήδημα απ’ όπου φέτος ξεκίνησε η ποδηλατική αγωνιστική χρονιά.
Σπουδαία ονόματα της Ελληνικής ποδηλασίας όπως οι πρώην Πρωταθλητές Ελλάδος Πολυχρόνης Τζωρτζάκης και Γεώργιος Μπούγλας, έλαβαν μέρος στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) με την επωνυμία «5ος Γύρος Αρφαρά – Πήδημα» που διοργάνωσε για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρφαρών «Η Αναγέννηση» και με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας.
Παρότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος όλα κύλησαν ομαλά οργανωτικά και αγωνιστικά, όπου δεν υπήρξαν πτώσεις και τραυματισμοί, και από το σημείο εκκίνησης μέχρι τον τελικό τερματισμού που ήταν στην πλατεία των Αρφαρών – με διαδρομή δεξιόστροφη προς Πήδημα – Αριοχώρι – Άγιο Κωνσταντίνο – Αρφαρά – το όμορφο τοπίο κυριάρχησε στις αισθήσεις ενώ για άλλη μια χρονιά εντυπωσίασαν τα χειροποίητα κύπελλα, από ξύλο ελιάς, του Γεωργίου Κότση.
Τα ποδηλατικά Σωματεία, που τίμησαν τον «Ευκλή» με την συμμετοχή τους είναι : Π.Ο. Πατρών (35 συμμετοχές), Παναθηναϊκός Α.Ο. (13 συμμετοχές), Π. Τ. Σ. Πύργου (13 συμμετοχές), Π. Σ. Κρόνος Νίκαιας (10 συμμετοχές), Α.Ε.Κ. Τρίπολης, Π.Ε.Σ.Α. Αστέρας Ζωγράφου, Σπαρτιατικός Γ.Σ., Ζεύς Π.Ο., Π.Ο.Χ. Τάλως, Γ.Σ. Δύμης Αιγίου, Π.Ο. Καρδίτσας, Αίολος, Α.Σ. ΠΑΟΚ, Π.Ο. Καλαμάτας, Α.Π.Ο. Ακτίνα, Π.Ο. Κάστρου, Ποδηλατικός Τριαθλητικός Σύλλογος Πειραιά (Πόρτο Λεόνε), Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, Α.Σ. Άλφα Κ. και Π.Σ. Μάνδρας (West Coast).

Πίτα και βραβεύσεις
Με το πέρας του αγώνα και πριν τις βραβεύσεις η α΄ αντιπρόεδρος του «Ευκλή» Ελένη Οικονομοπούλου είχε φροντίσει, το τμήμα να κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την οποία ευλόγησε ο πάτερ Μιχαήλ Μπούρας. Ο ποδηλάτης Μπαζάρογλου Ανδρέας του Π.Ο. Πατρών, ήταν ο τυχερός, που βρήκε το φλουρί.
Η πίτα ήταν προσφορά από το Ζαχαροπλαστείο Cioccolatto και οι μπάρες πρωτεΐνης, δώρο από τον ποδηλάτη του ”Ευκλή” Χρήστο Ποντίκη και το Φαρμακείο Χρήστου Ποντίκη και Σία Ε.Ε.
Κατά την διάρκεια των βραβεύσεων εντυπωσίασαν τους αθλητές, για άλλη μια φορά τα χειροποίητα κύπελλα από ξύλο ελιάς, που κατασκεύασε αφιλοκερδώς ο ειδικός συνεργάτης της Διοίκησης του «Ευκλή» Γεώργιος Κότσης. Επίσης αναμνηστικό ξυλόγλυπτο δόθηκε στον Π.Ο. Πατρών για την πολυπληθέστερη ομάδα, καθώς και πριμ 50 ευρώ.
Ο διέθεσε το ποσό των 350 ευρώ, δώρο ως πριμ στους 3 πρώτους αθλητές των κατηγοριών.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 60 χλμ.

Κατηγορία Παίδων:
1ος Κωνσταντίνου Φοίβος (Κρόνος Π.Σ.)
2ος Γιουργούλης Εμμανουήλ (Κρόνος Π.Σ.)
3ος Ντεγιάννης Ευάγγελος (Π.Ε.Σ.Α. Αστέρα).

Κατηγορία Όπεν Παίδες:
1ος Καράι Κώστας (Π.Τ.Σ. Πύργου)
2ος Χρονάς Άγγελος
3ος Βαρώτσος Ιωάννης (Π.Ο.Πατρών).

Κατηγορία Γυναικών:
1η Μπουλμπέτη Ευγενία (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
2η Λεπενιώτη Κων/να (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
3η Αρκούδη-Βαφέα Αγγελική (Παναθηναϊκός Α.Ο.).

Κατηγορία Μάστερ Α΄:
1ος Μπαζάρογλου Ανδρέας (Π.Ο. Πατρών)
2ος Νίνης Γεώργιος (Α.Σ. Άλφα)
3ος Σούλος Κων/νος (Κρόνος Π.Σ.)

Κατηγορία Μάστερ Β΄:
1ος Δημητρακόπουλος Δημήτριος (Π.Τ.Σ. Πύργου)
2ος Μπακόπουλος Πέτρος (Π.Ο. Πατρών)
3ος Σερέτης-Αθανασόπουλος Κων/νος (Π.Ο. Πατρών)

Κατηγορία Μάστερ Γ΄:
1ος Ποντίκης Χρήστος (Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής)
2ος Μητρούλιας Παναγιώτης (Π.Ο. Πατρών)
3ος Μορώνης Νικόλαος (Π.Ο. Πατρών)

Κατηγορία Μάστερ Δ΄:
1ος Μυστριώτης Βασίλειος (Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής)
2ος Μπουκουβάλας Στέφανος (Σπαρτιατικός Γ.Σ.)

    ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 100 χλμ.

Κατηγορία Εφήβων:
1ος Μούτσιος Μαρτίνος (Ζεύς Π.Ο.)
2ος Φραμπίτσης Δημήτριος ( Π.Ο. Πατρών
3ος Αναστασόπουλος Κων/νος (Σπαρτιατικός Γ.Σ.)

Κατηγορία Νέων Ανδρών
1ος Γιαννούτσος Μιλτιάδης (Π.Ο. Πατρών)
2ος Ζέγλης Νικόλαος (Π.Ο. Κάστρο)
3ος Μπουτόπουλος Γεώργιος (Π.Ο. Πατρών)

Κατηγορία Νεανίδων
1η Αναστασοπούλου Χριστίνα (Σπαρτιατικός Γ.Σ.)

Κατηγορία Ανδρών
1ος Κουρμέτης Αναστάσιος (Κρόνος Π.Σ.)
2ος Τζωρτζάκης Πολυχρόνης (Π.Ο.Χ. Τάλως)
3ος Βλάχος Χρήστος (Π.Ε.Σ.Α. Αστέρα)

Κατηγορία Όπεν Ανδρών και Νέων
1ος Κούβελας Κων/νος (Π.Τ.Σ. Πύργου)
2ος Κουλολιάς Γεώργιος (Π.Τ.Σ. Πύργου)
3ος Πετρακόπουλος Ιωάννης (Π.Τ.Σ. Πύργου)

Αποτελέσματα IRON TEAM
Θα βρείτε τα αποτελέσματα της IRON TEAM για τον ”5ο Ποδηλατικό Γύρο Αρφαρά – Πήδημα 2018” στο κάτωθι λινκ:
http://sportstiming.gr/live/results/bike/rr/RR18KALAMATA/

Ευχαριστίες
Ο υπεύθυνος του τμήματος αγωνιστικής ποδηλασίας Παναγιώτης Βεργετόπουλος και τα μέλη της διοίκησης του Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής» ευχαριστούν θερμά τους παρακάτω : όλους τους αθλητές, που συμμετείχαν στον αγώνα και τα Σωματεία τους, τον Δήμο Καλαμάτας, το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας, τον ιατρό του αγώνα Χαράλαμπο Φέστα (στρατιωτικός ιατρός), τους Εθελοντές Σαμαρείτες από τον Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας, το Ε.Κ.Α.Β., όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στον αγώνα, ιδιαιτέρως την Ελένη Οικονομοπούλου, την Αγγελική Ματσούκα και τον Θεόδωρο Τσούτσο στη γραμματεία, καθώς και τον Γεώργιο Κότση και τον Διονύση Καλογερόπουλο, που φρόντισαν για την ασφάλεια των ποδηλατών στο δρόμο.
Επίσης ευχαριστούν τον πρόεδρο της κοινότητας των Αρφαρών Κωνσταντίνο Φέστα, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρφαρών Ιωάννη Ζαλαχώρη, την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας Αναστασία Μπελογιάννη, τον χορηγό της αφίσας του αγώνα, Κρεοπωλείο Σακκάς και τέλος τους χορηγούς της Βασιλόπιτας, το Ζαχαροπλαστείο Cioccolatto και το Φαρμακείο Χρήστου Ποντίκη και Σία Ε.Ε.

Comments are closed.