ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιαχνί σουπίτσα… κουκουρουκουκού και «επιδόματα» πολιτικών εν Ελλάδι!

0

ΕΜΕΝΑ δεν με πείραξε τόσο η κυρία Αντωνοπούλου με το επίδομα ενοικίου που έπαιρνε!   Βρήκε… παράθυρο η γάτα και μπήκε  στην κουζίνα!!! Ξέρετε, εδώ στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν ηθικά διλήμματα σε οποιαδήποτε τάξη και κομματική παράταξη!

Του  ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ξέρετε τι θα μπορούσαν να της έλεγαν ,πιθανόν κάποιοι δικοί της ,της κυρίας Αντωνοπούλου; Μα μα@άκας  είσαι; Σου δίνουν λεφτά και δεν πας να τα  πάρεις;  Κάπως έτσι λειτουργεί ο Έλληνας!   Να πάνε να πνιγούν στη Μάντρα  Αττικής,  εμείς έχουμε κότερο,  να πάνε να πληρώσουν τα κορόιδα εμείς… τρυπώσαμε στη Βουλή!!!   Κάτι τέτοια κάνουν τα λιγούρια του κερατά και έχουν απαξιώσει την πολιτική στη χώρα,  και επιβιώνουν κάτι Λεβέντες και Σώρρες  και η αποχή στις εκλογές κοντεύει να φτάσει στο 50% !  Αυτοί μου θυμίζουν κάτι οι γυφτοέλληνες που πάνε να μείνουν σε ξενοδοχεία και αρπάζουν τις πετσέτες και τα τηλέφωνα καμιά φορά από τα δωμάτια!

Όμως αυτοί οι πειναλέοι της πολιτικής θα έρθει  και η προεκλογική περίοδος, και θα τριγυρνάνε γραβατωμένοι  και γυαλισμένοι, και θα υπόσχονται «καλύτερες μέρες» και βελτίωση της ζωής του πολίτη και ανύψωση του βιοτικού επιπέδου, ενώ θα τρέχουν πουθενά σε καμία δεξίωση να τη βγάλουν τζάμπα!  Δεν ξέρω μόνο αν φέρνουν και κανένα τάπερ μαζί τους να πάρουν και για το σπίτι τίποτε  οι λιγούρηδες…!  Τι να σας κάνω;  Αυτούς διαλέγετε αυτούς θα υποστείτε μαζί με τις αποφάσεις τους!  Εσείς να πέσετε στην πείνα και αυτοί να τριγυρνάνε σε ακριβά ρεστοράν, με πανάκριβα κοστούμια και ταγιέρ και Mercedes !  Γιατί διαμαρτύρεστε όμως και εσείς δεν τα κάνατε πλακάκια με τον πολιτικό να βγάλετε αναπηρική σύνταξη, ενώ παίζατε  κάθε εβδομάδα μπάλα;  Δύο μισθούς από το δημόσιο και σύνταξη στα  38 ;   Ε, αφήστε και τον έρμο τον  πολιτικό να αρπάξει και αυτός κανένα… επιδοματάκι! Ετσι κι αλλιώς, οι υπόλοιποι χαζοί  Έλληνες θα πληρώνουν πάλι το… μάρμαρο!!! Κουκουρουκουκού  σουπίτσα, κουκουρουκουκού  γιαχνί!…

Comments are closed.