ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πιο ηχηρό όνομα του διορθωτικού κυβερνητικού ανασχηματισμού: «Επόπτης» του Πάνου Καμμένου στο Αμυνας ο Φώτης Κουβέλης!

0

Χωρίς εκπλήξεις ο περιορισμένος ανασχηματισμός για τη Μεσσηνία, καθώς ο Αλέξης Χαρίτσης παρέμεινε αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης και ο Σταύρος Μπένος, έμεινε… πιστός στην από καιρό δήλωσή του πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με την ενεργό πολιτική! Έτσι έκλεισε ο μίνι ανασχηματισμός της κυβέρνησης στον οποίο υποχρεώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, ελέω… επιδομάτων! Στη θέση του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο υπουργείο Οικονομίας, που παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας μετά το ηθικό ζήτημα που ξέσπασε από την αποκάλυψη με τη σύζυγό του Ράνια Αντωνοπούλου, παρά το γεγονός ότι ήταν το πλούσιο ζευγάρι της Βουλής, ελάμβανε επιδότηση ενοικίου 1.000 ευρώ το μήνα, ως ορίζει ο Νόμος και για τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, τοποθετήθηκε ο Γιάννης Δραγασάκης που παρέμεινε και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Την κα Αντωνοπούλου, αντικατέστησε ο μέχρι χθες ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Θανάσης Ηλιόπουλος που ανέλαβε υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη!

 ΑΞΙΟΣ… Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ

Ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος πέρυσι αποκάλυψε πως ακόμη και όταν ήταν επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και θα το ξανακάνει αφού αυτή, είναι καλύτερη κυβέρνηση από εκείνη Σαμαρά – Βενιζέλου, ήρθε να «εξαργυρώσει» τις… παραδοχές, μπαίνοντας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Συγκεκριμένα, παίρνει του θέση του Δημήτρη Βίτσα ως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο πλευρό του Καμμένου(!) με τον κ. Βίτσα να αναβαθμίζεται σε υπουργό και να παίρνει τη θέση του Γιάννη Μουζάλα στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  Μερόπη Τζούφη και υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Κωνσταντίνος Στρατής.

 

Comments are closed.