ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο «κόκκινο» η κόντρα Τσώνη –Αναστασόπουλου στη Μεσσήνη με αφορμή τις εξαγγελίες γαι τα αντιπλημμυρικά στον Πάμισο

0

Στα όρια η κόντρα Τσώνη – Αναστασόπουλου στη Μεσσήνη, η οποία «αναζωπυρώθηκε» μετά την τοποθέτηση του δημάρχου στο 10ο  Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο Πελοποννήσου, στο οποίο συμμετείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πάρα πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης.

Ένα από τα μείζονα ζητήματα της αντιπαράθεσης του δημάρχου με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο, ήταν αυτό των αντιπλημμυρικών έργων. «Είμαι ευτυχής που το 2019 θα ξεκινήσουν τα υποέργα του Παμίσου», ανέφερε ο Γιώργος Τσώνης, με τον Στάθη Αναστασόπουλο να παραδέχεται πως πράγματι, υπήρξαν αρκετές σημαντικές εξαγγελίες και τον δήμαρχο με δόση ειρωνείας να αναφέρει «πάλι καλά που το παραδέχεστε».

Ο Γιώργος Τσώνης συνέχισε λέγοντας πως: «Τα έργα ξεκινούν και σύντομα που θα παρουσιαστεί η μελέτη του Παμίσου, θα καταλάβετε για τι μεγάλο έργο μιλάμε. Θα λέτε πως η δημοτική αρχή Τσώνη κατάφερε να φτιάξει έργο 35 εκατ. ευρώ», ενώ τόνισε πως αυτό θα το παραδέχεται όλη η Ελλάδα. Τέλος, ο Στάθης Αναστασόπουλος, σε αντίστοιχο ύφος εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι σπουδαίο επί της θητείας του.

ana

Comments are closed.