ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύο νέα απορριμματοφόρα στην Τριφυλία αλλά απαιτείται εκσυγχρονισμός του στόλου!

0

Tόπο έπιασαν οι προτάσεις δημοτικών συμβούλων για την αποκομιδή των στερεών αποβλήτων με νέα απορριμματοφόρα ώστε να βελτιωθεί η εικόνα σε όλη την επικράτεια του Δήμου, καθώς η περιοχή στερείται υπηρεσιών καθαριότητας από τους πρώην Δήμους και για τον λόγο αυτό σε τρεις Δημοτικές Ενότητες η αποκομιδή γίνεται από ιδιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι σε ισχύ ο διαγωνισμός για την προμήθεια δύο μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων από τον Δήμο Τριφυλίας, με συγκεκριμένες προδιαγραφές, χωρητικότητας όπως αποφασίστηκε σε συνεδρίαση του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου. Βέβαια είναι γεγονός ότι ο προβληματισμός που παραμένει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες σύντομα, το κόστος να μην επιβαρύνει τους δημότες, αλλά κυρίως τα νέα μεταχειρισμένα απορριμματοφόρα να μην αποδειχτούν..ζημιάρικα! Κι αυτό δεδομένου ότι η επιδιόρθωση βλαβών κοστίζει αρκετά λόγω αναλώσιμων ή ανταλλακτικών. Αρκετοί σύμβουλοι παρατάξεων της αντιπολίτευσης ζήτησαν να αγοραστούν καινούργια λόγω των ανταποδοτικών τελών.

Σημασία έχει να εκσυγχρονιστεί ο στόλος καθαριότητας του Δήμου, καθώς εδώ και χρόνια οι δημότες, για παράδειγμα της Κυπαρισσίας, δεν έχουν δει ή ακούσει τι απέγινε το μεγάλο μηχανοκίνητο σάρωθρο του Δήμου, το οποίο έχει επισκευαστεί αρκετές φορές, αγορασμένο από την εποχή του τέως Δήμου Κυπαρισσίας.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Comments are closed.