ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιμορφωτικά Σεμινάρια «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα» τη Δευτέρα στην Τρίπολη

0

Η Dialogue, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, διοργανώνει τη Δράση επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα», η οποία θα διεξαχθεί σε 10 πόλεις της Ελλάδας μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου 2018. Στην Τρίπολη θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στις 6.30 μ.μ. στο  Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Εθνικής Αντιστάσεως & Παπαρρηγοπούλου.

  • Απαραίτητη η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα prostatepse.gr ή τηλεφωνικά στο 2107709777 Διοργάνωση: iDialogue Αιγίδα: Περιφέρεια Πελοποννήσου Υποστήριξη: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

    Κεντρικός ομιλητής στο σύνολο των επιμορφωτικών σεμιναρίων της δράσης είναι ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του Cyber Security International Institute (CSI) Μανώλης Σφακιανάκης.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, οι γονείς και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του Διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των μικρών μας φίλων σε αυτό.

Μέγας Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία MYTILINEOS, Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία WIND Ελλάς, Tοπικός Xορηγός της δράσης που θα διεξαχθεί στο Μαρούσι είναι η Eurobank και Tοπικός Xορηγός της δράσης που θα διεξαχθεί στην Πάτρα είναι η Alpha Bank.

Η Δράση πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Comments are closed.