ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ομόφωνο «όχι» από το Δήμο Τριφυλίας στην υποβάθμιση της ΔΕΗ Φιλιατρών!

0

Nα σταματήσει η υποβάθμιση του Καταστήματος της ΔΕΗ Φιλιατρών ζητά με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στην τελευταία του συνεδρίαση.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας αναφερόμενος στα προβλήματα λειτουργίας του υποκαταστήματος στα Φιλιατρά είπε:

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί ελλιπής δραστηριότητα της ΔΕΗ στον ευρύτερο Δήμο Τριφυλίας (επί μακρόν χρονικό διάστημα ο Δημοτικός Φωτισμός σημαντικών Πόλεων του Δήμου μας παραμένει εκτός λειτουργίας με υπαιτιότητα της ΔΕΗ) και μάλιστα την καλοκαιρινή περίοδο ανατρέποντας την καλή εικόνα που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε για τον Δήμο μας και την ανάπτυξή του.

Ιδιαιτέρως οι παρατεταμένες διακοπές ρεύματος έχουν μεγάλες συνέπειες στην λειτουργία των αντλιοστασίων του Δήμου με αποτέλεσμα να επιτείνεται το πρόβλημα λειψυδρίας που ούτως ή άλλως υπάρχει.

Βλάβες πρόσφατες στο δίκτυο της ΔΕΗ που έχουν σαν συνέπεια την όχι καλή λειτουργία του Δημοτικού Φωτισμού δεν διορθώνονται λόγω ελλείψεως ανταλλακτικών.

Επιπροσθέτως η έλλειψη προσωπικού οδηγεί σε υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της ΔΕΗ τόσο στον Δήμο που είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της, όσο και στους πολίτες που η ΔΕΗ οφείλει να παρέχει συμβατικές υπηρεσίες.

Οι ελλείψεις του προσωπικού περιορίζουν τις δυνατότητες του καταστήματος της ΔΕΗ Φιλιατρών στην υποστήριξη του δικτύου».

Έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο μετά την εισήγηση του δημάρχου ομοφώνως αποφάσισε:

«Ζητάμε:

– Η ΔΕΗ να λάβει τις ανάλογες Αποφάσεις και να προχωρήσει στην αναβάθμιση του δικτύου της στην περιοχή της Τριφυλίας.

– Να σταματήσει η υποβάθμιση του Καταστήματος Φιλιατρών ώστε να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες στην κοινωνία και στους Πολίτες.

– Η ΔΕΗ έχει υποχρεώσεις προς τους καταναλωτές τις οποίες οφείλει να υπηρετεί».

 

Επιμέλεια Γ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Comments are closed.