ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ 2017-8: Ηλίας Μαστορέας: «Το ταξίδι ήταν υπέροχο και φέτος»

0

«Βάλτε στόχους και κάντε όνειρα!!!» προτρέπει ο ενωσιακός προπονητής Ηλίας Μαστορέας που υπερήφανος και ικανοποιημένος σχολιάζει την φετινή προσπάθεια νέων και Παίδων Μικτών Ομάδων Μεσσηνίας με τους μεν Παίδες να τερματίζουν ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και τους Νέους στις 8. Απολογισμός ιδιαίτερα θετικός που δίνει συνέχεια στην παράδοση που έχει καθιερωθεί χρόνια τώρα από την ποδοσφαιρομάνα Μεσσηνία, να αναδεικνύει δηλαδή παίκτες με ταλέντο και ποδοσφαιρικό ήθος.
Η φετινή προσπάθεια τελείωσε και κάνοντας τον δικό του απολογισμό, με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο ενωσιακός προπονητής ευχαριστεί και συγχαίρει τους παίκτες και συνοδοιπόρους του στο όμορφο αυτό ταξίδι:
«Βάλτε στόχους και κάντε όνειρα!!! Αυτό προσπαθώ να περάσω στα παιδιά των μικτών ομάδων. Να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Να δουλέψουν να γίνουν καλύτεροι και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Η διαδικασία έχει χαρές αλλά έχει και λύπες. Ειδικά όταν ανακοινώνεται η αποστολή για το κάθε παιχνίδι και μένουν εκτός δεκαοχτάδας. Η στιγμή είναι σκληρή για τα παιδιά που μένουν εκτός. Είναι μια δυνατή δοκιμασία σαν αυτές που θα συναντήσουν στη ζωή τους αργότερα όταν θα ανοίξουν τα φτερά τους στην κοινωνία, με μια διαφορά, τότε θα είναι πιο έτοιμα έχοντας στο σακούλι τους όλες τις εμπειρίες που θα έχουν ζήσει μέσα από το ποδόσφαιρο…
Είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι, ακόμα και αν δεν πετύχουν τα όνειρα τους, έχουν κερδίσει πάρα πολλά μόνο και μόνο από την προσπάθεια.
Τα παιδιά των μικτών ομάδων ολοκλήρωσαν τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι παίδες μας στις 16 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, δικαιούμασταν νομίζω τουλάχιστον μια φάση ακόμα. Οι νέοι μας στις 8 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση γιατί βρέθηκε μπροστά μας ίσως η πιο δυνατή ομάδα, η Μακεδονία, αλλιώς δεν γνωρίζω που θα είχαν φτάσει…
Θέλω να πω ότι το ταξίδι ήταν υπέροχο και φέτος. Πλούσια συναισθήματα χαράς, λύπης, περισυλλογής. Τα παιδιά έδειξαν αμέριστο ενδιαφέρον για τις ομάδες των μικτών και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Κάναμε όνειρα και παλέψαμε γι΄ αυτά. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάστηκα με σπουδαίους χαρακτήρες και εξαιρετικούς αθλητές.
Τους ευχαριστώ για όσα μου πρόσφεραν για άλλη μια χρονιά!!!
Καλή σταδιοδρομία στα παιδιά που είναι γεννημένοι το 2002 αφού ολοκλήρωσαν τον κύκλο των μικτών ομάδων.
Νιώθω πολύ τυχερός που συναντηθήκαμε δε θα σας ξεχάσω ποτέ!!!»

Comments are closed.