ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιστορίες εν κινήσει πάλι

0

ΜΕΓΑΛΕΙΑ απ’ ακρη σ’ άκρη για το Γαμπρουλίνη που έχει πλέον εξελιχθεί μέσω facebook σε πιπινολόγο περιωπής κάνοντας το γαμπρό να σκάει από τη ζήλεια του και να το ρίχνει στις μεσιτείες.

ΕΝ ΟΨΕΙ του Πάσχα μάλιστα είναι αποφασισμένος να τρελάνει τα πιπινόπουλα που του στέλνουν μηνύματα στο facebook δηλώνοντας τον θαυμασμό τους.

Ο ΓΑΜΠΡΟΥΛΙΝΗΣ είναι τσαχπίνης και η τσαχπινιά έχει πέραση, όπως αποδεικνύεται.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ άλλωστε και χάρη στην τσαχπινιά του ενθουσίασε και μια Γκόλφω άλλο πράγμα που σύντομα θα κάνει την εμφάνισή της και στη στήλη.

ΚΑΤΟΠΙΝ όλων αυτών, δικαίως ανησυχεί ο Γαμπρός.

***

ΚΑΘΩΣ προχωράμε  προς την άνοιξη ολοένα και πιο ζωηρός εμφανίζεται ο εσαεί ορεξάτος Κλειδαράς Μεζεδολόγος.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ εμφάνισή του  στην «αίθουσα Λαζαρίδη» στο Elite που παραβρέθηκε μαζί και με τον Πωλ Κέρμπουρι στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελενας Γκίκα «Μορφόκοσμος», το οποίο  και τον ενθουσίασε.

ΗΤΑΝ μια ξεχωριστή εκδήλωση που συντόνισε ο Ανδρέας Ζαγάκος εκπροσωπώντας τον Πολιτιστικό Αντίλογο και το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας που οργάνωσαν την εκδήλωση.

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ επίσης η ακαδημαϊκός και συγγραφέας Σοφία Καλαντζάκου, γνωστή και ως πρώην βουλευτής και ο συγγραφέας Φώτης Κατσιμπούρης.

Ο «ΜΟΡΦΟΚΟΣΜΟΣ» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή, κι όταν το διαβάσω θα σας πως περισσότερα.

ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΑΡΑ Μεζεδολόγου πάντως του άρεσε που το… ξεφύλλισε!!

***

ΠΟΝΕΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ ο τίτλος της ποιητικής συλλογής της Παναγιώτας Αντωνακοπούλου που παρουσιάστηκε στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας.

ΑΠΟ την εκδήλωση δεν έλειψε η συγκίνηση, ιδιαίτερα από το φινάλε όπου τραγούδησε ο νεαρός Παναγιώτης κλέβοντας την παράσταση.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ στην εκδήλωση που συντόνισε η Φούλη Λάγιου, ήταν η Ράνια Λυμπεροπούλου, η Μαρία Σταθέα και ο γράφων ενώ τραγούδησε η Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου και ο Πέτρος Κατσούλης και απήγγειλαν η κα Παπαβασιλείου, η Αννα Παναγιωτοπούλου και η Μαρία Σκαφιδά.

***

ΜΗΝΥΜΑ από φίλους στη Στούπα να επιστρέψουν σύντομα καθώς η άνοιξη βρίσκεται ήδη προ των πυλών καθώς και η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης βεβαίως.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.