ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Χρυσή πανελληνιονίκης στέφθηκε στην Πάτρα η Άννα Γιακουμοπούλου του Α.Σ. Κυπαρισσίας!

0

ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Μια Κυπαρίσσια κορυφαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών στο Στάδιο Τόφαλος στην Πάτρα. Για την αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Άννα Γιακουμοπούλου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα απέφερε τους καλύτερους καρπούς πολλών κόπων και θυσιών. Η αθλήτρια του Α.Σ. Κυπαρισσίας στο σημαντικότερο και δυσκολότερο πρωτάθλημα της χρονιάς κατέκτησε την 1η θέση στη κατηγορία των -53κιλών Γυναικών και το χρυσό μετάλλιο!
3
Για να ανεβεί στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου η νεαρή αθλήτρια από την Κυπαρισσία χρειάστηκε να παίξει πέντε (5) δύσκολους αγώνες αντιμετωπίζοντας πολύ έμπειρες και μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες και το κατάφερε…
Η Άννα Διακουμοπούλου χρειάστηκε να κερδίσει και το έκανε με τα εξής σκορ 25-5,15-6,11-6, 10-5 για να φθάσει στον τελικό όπου κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλό της με 12-7 και να βρεθεί στην κορυφή της κατηγορίας της! με την εμφάνισή της αυτή η νεαρή αθλήτρια του Ολυμπιακού Ταεκβοντό έδειξε το πραγματικά υψηλό επίπεδο τεχνικής της κατάρτισης, βάζοντας γερές βάσεις με στόχο να κερδίσει μια θέση στην Εθνική ομάδα!

Τεράστια επιτυχία αυτό το μετάλλιο
για την Άννα Διακουμοπούλου

«Αυτό το μετάλλιο και αυτή η διάκριση αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για εμένα και για όλους αυτούς που πιστεύουν σε εμένα και με στηρίζουν με κάθε τρόπο, ώστε να θέτω πολύ υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνω μέσα από σκληρή δουλειά και επιμονή προσπάθεια. Μέσα από αυτή τη διάκριση παίρνω δύναμη ώστε να δουλέψω ακόμα περισσότερο υπό την καθοδήγηση του προπονητή μου Παναγιώτη Αλεξόπουλου που είναι δίπλα μου με στηρίζει και με καθοδηγεί σε κάθε βήμα μου, καθώς επίσης είναι και υπεύθυνος για την διατροφή μου ως διατροφολόγος. 1Είναι ο άνθρωπος ο οποίος με βοηθά να πραγματοποιώ τα όνειρά μου και τις φιλοδοξίες μου, και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό» δήλωσε η χρυσή πανελληνιονίκης Άννα Γιακουμοπούλου και συνέχισε ευγνωμονώντας όλους εκείνους που τη στηρίζουν και τη βοηθούν να πραγματοποιήσει τα όνειρά της: «Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους προπονητές του Συλλόγου Παναγιώτη Δικαίο και Δημήτρη Δικαίο, και ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Δικαίο γιατί κι αυτός με την μεγάλη εμπειρία του στο άθλημα με βοηθάει να βελτιώνομαι και να γίνομαι συνεχώς καλύτερη, αφού και αυτός στο παρελθόν από το σύλλογο αυτό έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές Ελλάδος .
Θα ήταν παράλειψή μου επίσης να μην αναφέρω, και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το επιστημονικό team που με βοηθάει, την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου καθώς και εμένα με τις γνώσεις τους , όπως είναι ο γυμναστής μου Ιωάννης Σωτηρόπουλος και την ψυχολόγο της ομάδας Γεωργία Θεοδωροπούλου, η οποία είναι και αυτή δίπλα μου όποτε την χρειαστώ.»

«Το μέλλον σίγουρα
διαγράφεται λαμπρό»

2Λόγια υπερηφάνειας και χαράς από τον προπονητή του ΑΣ Κυπαρισσίας και της νεαρής αθλήτριας και Παναγιώτη Αλεξόπουλο που εκφράζει τη σιγουριά πως το μέλλον για τη νεαρή Άννα διαγράφεται λαμπρό…
«Νιώθω διπλά χαρούμενος για αυτή την επιτυχία, Γιατί από την μια μεριά αυτό αποτελεί μια τεράστια διάκριση για τον σύλλογό μας όπου αποδεικνύει το πόσο καλή και συστηματική δουλειά γίνεται απ’ όλη την προπονητική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να πρωτοστατούμε σε τέτοιες διοργανώσεις, κι από την άλλη, η Άννα είναι μια αθλήτρια, ένα ταλέντο, που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις της, ξεπέρασε πολλά προβλήματα και ατυχίες και δεν πτοήθηκε από τις ήττες της στο παρελθόν. Αντιθέτως, πίστεψε στον εαυτό της και έφτασε στην κορυφή, και είμαι περήφανος που παιδιά με υψηλούς στόχους τα βοηθάω να πραγματοποιούν τα όνειρα τους και να πρωταγωνιστούν στο άθλημα του ταεκβοντό, καθώς και με την καθοδήγηση του Δικαίου Παναγιώτη στα προαγωνιστικά και στα αγωνιστικά τμήματα δίνοντας γερές βάσεις σε νέα ταλέντα.
Το μέλλον σίγουρα διαγράφεται λαμπρό, εγώ τέλος την ευχαριστώ για το πολύ όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι των επιτυχιών και πιστεύω ότι το μέλλον της ανήκει και τα καλύτερα έρχονται.»

Comments are closed.