ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΛΑΚ: Στο βάθρο των νικητών του 40ου Ράλλυ Αχαίος Νικήτας Γεωργουλέας – Βαγγέλης Πουλάκος

0

ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Στο μεγάλο και σημαντικό event του μηχανοκίνητου αθλητισμού που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 11 Μαρτίου ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών, πήραν μέρος ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα της οδήγησης και τους οδηγούς να επιδιώκουν να πετύχουν τους καλύτερους χρόνους που μπορούν.
Ο λόγος για το 40ο Ράλλυ Αχαιός όπου την ΑΛΑΚ Μεσσηνίας εκπροσώπησε ο Νικήτας Γεωργουλέας με συνοδηγό τον Βαγγέλη Πουλάκο οι οποίοι έτρεξαν με Peugeot 106 και τερμάτισαν στην 3η θέση της κατηγορίας C6/A5.
* Ο αγώνας προσμετράται στο Κύπελλο Ράλλυ Νοτίου Ελλάδας.

Με Παναγιώτη Ηλιόπουλο
στην ανάβαση Διονύσου
alak
Η σύγχρονη Ανάβαση Διονύσου πραγματοποιείται για τρίτη διαδοχική χρονιά στην ιστορική διαδρομή όπου πραγματοποιούνταν αγώνες και πριν από 40 χρόνια. Αποτελεί παράλληλα, και τον πρώτο φετινό αγώνα του Ενιαίου Πρωταθλήματος Skoda του ΣΟΑΑ, το οποίο αποτελείται από τρεις Αναβάσεις και τρεις αγώνες Ταχύτητας. Σύμφωνα με την προκήρυξη του θεσμού, κάθε σκέλος της Κυριακής προσμετρά για το Ενιαίο ως ξεχωριστός αγώνας, με ξεχωριστή κατάταξη και βαθμολογία.
Η λίστα των συμμετοχών υπόσχεται και φέτος πολύ ιδιαίτερες συγκινήσεις για τους θεατές, συγκεκριμένα στον αγώνα συμμετέχουν 93 οδηγοί όπως πολυάριθμοι θα είναι και οι χιλιάδες θεατές που αναμένονται στην ανατολική πλαγιά της Πεντέλης. Στην εκκίνηση θα βρεθεί και ο οδηγός της ΑΛΑΚ Μεσσηνίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με Ferrari Challenge στην κατηγορία FSA.

Comments are closed.