ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χάλκινη Πανελληνιονίκης στις Σέρρες η Κατερίνα Κοντομανωλοπούλου!

0

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΛΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Άπαξ και ξεκίνησαν οι επιτυχίες των αθλητριών και αθλητών του Αριστόδημου δεν σταματούν… Μετά την Γεωργία Κοντομανωλοπούλου και το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης, ήταν η σειρά της Κατερίνας Κοντομανωλοπούλου να ανεβεί στο βάθρο!
Η νεαρή αθλήτρια του «Αριστόδημου» πραγματοποίησε εμφάνιση άξια μεταλλίου στις Σέρρες στην ελευθέρα πάλη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων, και με λίγη τύχη παραπάνω θα μπορούσε να φορέσει το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό!
Την αποστολή του Αριστόδημου με τους Κατερίνα Κοντομανωλοπούλου, Βασίλη Μανιάτη και Άγγελο Γεωργιόπουλο συνόδευσε στις Σέρρες ο προπονητής Γιώργος Ευθυμιάδης.aristodhmos-katerina-kontomanolopoyloy-2
Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο για τον Αριστόδημο μόλις μια εβδομάδα μετά την Θεσσαλονίκη! Στιγμές ανεκτίμητης αξίας για τον παλαιστικό σύλλογο της Μεσσήνης μόλις δυο χρόνια από την ίδρυση του κι ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη των προπονήσεων. Γεμάτοι υπερηφάνεια οι παράγοντες του Αριστόδημου εξάρουν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητριών και παράλληλα
«Οι δυο διακρίσεις δικαιώνουν και παράλληλα επιβραβεύουν τις συστηματικές προσπάθειες διοίκησης, προπονητή και αθλητών του συλλόγου και θέτουν προσδοκίες και παρακαταθήκες για το μέλλον. Οι δυο πρωταθλήτριες, αδερφές και μέλη πολύτεκνης οικογένειας, συμμετέχουν στις προπονήσεις από την αρχή, συστηματικά, αποτελούν φωτεινά παραδείγματα ήθους και αγωνιστικότητας και αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειές τους.
Ως διοίκηση ευχόμαστε τα δυο μετάλλια, εκτός από επιβράβευση των προσπαθειών τους, να συμβάλουν σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις , στην είσοδό τους στα ΤΕΦΑΑ και στην επαγγελματική τους επιτυχία.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον προπονητή Γιώργο Ευθυμιάδη για το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει και ευχόμαστε περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.
Η διοίκηση του συλλόγου αφενός δικαιώνεται για τον αγώνα που καθημερινά καταβάλει, αφετέρου προετοιμάζεται για ακόμα περισσότερη δουλειά προκειμένου να επιτευχθούν οι μεγάλοι στόχοι του Αριστόδημου.
Τέλος, καλούμε τη νεολαία του τόπου μας αλλά και τους γονείς, να γνωρίσουν και να αγκαλιάσουν το άθλημα της πάλης το οποίο είναι στενά συνδεδεμένο με την ιστορία και τον πολιτισμό μας.
Η Μόρα λεοπάρδαλη σύμβολο του βασιλείου του Νέστορα και έμβλημα του Αριστόδημου, ξεκινά από την πόλη της Μεσσήνης για να εδραιώσει το άθλημα της πάλης στο νομό μας και το σύλλογό μας ως πανελλήνια δύναμη του αθλήματος.»

aristodhmos-katerina-kontomanolopoyloy-3

Comments are closed.