ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γέμισε κόσμο η Τριφυλία με φθηνότερο πασχαλινό τραπέζι!

0

ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

 

Αυξάνεται όσο περνούν οι ώρες η κίνηση στην αγορά της Τριφυλίας καθώς οι επισκέπτες γέμισαν κάθε γωνιά της περιοχής, τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στα χωριά με τον εμπορικό κόσμο να περιμένει..Ανάσταση στο τζίρο της τοπικής οικονομίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Στην πασχαλινή αγορά πάντως την τιμητική του έχουν τα εδέσματα καθώς οι τιμές είναι μειωμένες σε σχέση με πέρσι.

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ

%ce%b6%ce%bf%cf%85%cf%81%cf%84%cf%83%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%83

Τα συνοικιακά κρεοπωλεία προτιμούν οι καταναλωτές όπως επιβεβαιώνει στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Ζουρτσάνος λέγοντας ότι “σταδιακά από την Μ. Πέμπτη όσο αυξανόταν η προσέλευση του κόσμου, η κίνηση ήταν ανάλογα αυξητική αναγνωρίζοντας βέβαια ότι οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα” για να προσθέσει ότι “οι πολίτες κάνουν έρευνα αγοράς ενώ για τα αμνοερίφια οι τιμές είναι μειωμένες με αρνιά στα 7,5 ευρώ και 8 ευρώ περίπου τα κατσίκια το κιλό ενώ σε σχέση με το 2017 παρατηρείται μείωση κατά 5-10%”.

Υπογράμμισε ότι τα κρέατα είναι ντόπια από τα σφαγεία της Καλαμάτας με όλους τους ελέγχους, ενώ φέτος ο κόσμος προτιμά κυρίως αρνί και λίγο περισσότερο το κοκορέτσι, αλλά σε γενικές γραμμές το πασχαλινό τραπέζι είναι μειωμένο ευχόμενος να μην “το βάλει κάτω ο κόσμος, καθώς οι Έλληνες δεν πρέπει να σκύψουν το κεφάλι”.

ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ…

%cf%87%ce%b7%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83

Μέτρια ήταν στα εμπορικά καταστήματα η κίνηση ως την Μ. Πέμπτη αλλά με αυξητικές τάσεις εξήγησε ο Σπύρος Χηνόπουλος ως έμπορος και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου αφού “ο κόσμος όπως και οι έμποροι περιμένουν ανάσταση σε όλα τα επίπεδα, αναμένοντας τους επισκέπτες ώστε να τονωθεί η εικόνα της αγοράς καθώς φέτος το Πάσχα είναι φέτος νωρίτερα”. Για τον κλάδο της ένδυσης-υπόδησης που έχει πληγεί ασκώντας το επάγγελμα συμφώνησε λέγοντας ότι “όντως έχει νιώσει από την αρχή της κρίσης το πλήγμα στο κλάδο που τροφοδοτούσε την εθνική οικονομία με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέσεις εργασίας” συμπληρώνοντας ότι “παρά τι ισορροπίες το 2018 είναι δύσκολο χωρίς να πάψουμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον”.

%ce%b1%cf%81%ce%b7%cf%83-%cf%80%ce%b1%ce%b1%ce%bd%ce%b3%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83

Ο Άρης Παναγιωτόπουλος επισήμανε ότι “η κίνηση αυξάνεται όσο πλησιάζουμε στην Ανάσταση καθώς ο Έλληνας κάνει αγορές της τελευταίας στιγμής, περιμένουμε τους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική οικονομία καθώς αποτελεί κομμάτι της και εν τέλει η πόλη να στηρίζει την πόλη καθώς ακόμα και το τελευταίο ευρώ δεν χάνεται” . Εκτίμησε τέλος ότι υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα για το καλοκαίρι καθώς η περιοχή προσφέρει τα πάντα σε ελκυστικές τιμές, ενώ οι έμποροι έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν εξωστρέφεια και τολμούν να τιμούν τον καταναλωτή.

Comments are closed.