ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

77 συλλήψεις σε μια ημέρα στην Πελοπόννησο!

0
ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Διαρκείς είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας και οι ευρείες επιχειρήσεις τύπου «σκούπα» οι οποίες διενεργούνται παράλληλα και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας, για την πάταξη της παραβατικότητας, η οποία είναι αυξημένη στον καιρό της κρίσης.

Ειδικά στη Μεσσηνία, εξακολουθεί να δίνεται βαρύτητα σε παράνομους μετανάστες και τσιγγάνους, αλλά και στις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και τα ναρκωτικά. Μόνο σε μια ημέρα άλλωστε, από την Μεγάλη Τρίτη μέχρι τη μεγάλη Τέταρτη, συνελήφθησαν στο νομό, 25 άτομα, μεταξύ των οποίων, 8 αλλοδαποί που ζούσαν παράνομα στη Μεσσηνία, 5 τσιγγάνοι που έκλεβαν ρεύμα και 9 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Στην Κορινθία, συνελήφθησαν 16 άτομα, 15 συνελήφθησαν στη Λακωνία, 11 στην Αργολίδα και 8 στην Αρκαδία. Στο πλαίσιο της ταυτόχρονης επιχείρησης εξιχνιάστηκε μια υπόθεση κλοπής που έγινε πέρυσι τέτοια εποχή σε βάρος μιας γυναίκας στην Καλαμάτα, από ένα 22χρονο, ενώ βεβαιώθηκαν και 333 παραβάσεις του ΚΟΚ, με τον αριθμό πραγματικά να σοκάρει!

Παράλληλα, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, ενώ από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) συνελήφθησαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις τρεις άνδρες 20, 30 και 33 ετών για μικροποσότητες χασίς και ναρκωτικά δισκία.

Γ.Α.

Comments are closed.