ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οξειδωμένος και… παλιάς κοπής ο στημένος κατά τον περιφερειάρχη «κοριός» στη Νομαρχία!

0

ΛΑΒΡΟΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΛΑΒΡΟΣ κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων και Μέσων Ενημέρωσης της Μεσσηνίας και φυσικά κατά της Ελένης Αλειφέρη, την οποία κάλεσε αν έχει ίχνος εντιμότητας να παραιτηθεί και του Περικλή Μαντά, τον οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ κατηγόρησε ως «φερέφωνο», ο Πέτρος Τατούλης χθες από την Καλαμάτα, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το θέμα των υποκλοπών, από την αίθουσα συσκέψεων του 4ου ορόφου του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας, η οποία… συνορεύει με το γραφείο της αντιπεριφερειάρχη, στην οποία έχουν απομείνει πια, οι λιγοστές αρμοδιότητες που προβλέπει ο νόμος!

Ρεπορτάζ: Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Ο περιφερειάρχης, στη συνέντευξη αυτή, που διήρκησε μια ώρα, το μόνο που δεν έκανε, ήταν να παραστήσει τον… ψόφιο κοριό, αφού μίλησε για όλα, ανακοινώνοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της κας Αλειφέρη για την… απόκρυψη της υποψίας για την υποκλοπή και κατά Μέσου Ενημέρωσης για τον χαρακτηρισμό «Τατούλης gate». Χαρακτήρισε αφελή πολιτικό τον κ. Βλάσση που σε συνέχεια της κόντρας που έχουν οι δύο Αρκάδες, δήλωσε στην ΕΡΑ Καλαμάτας πως μπορεί η Ελένη Αλειφέρη να μην του είπε τίποτε γιατί τον υποψιαζόταν και δεν κατονόμασε, ύστερα από ερώτηση, τον Αντώνη Σαμαρά, ως… υποκινητή, αφού όπως είπε, το ζητούμενο, είναι οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν και όχι τα πρόσωπα, μιλώντας ξεκάθαρα, για μια στημένη υπόθεση! Επί της ουσίας, για τον κοριό που βρέθηκε στο γραφείο της Ελένης Αλειφέρη, ο Πέτρος Τατούλης, που είχε πει από την πρώτη στιγμή πως θα μιλήσει όταν έχει κάτι να πει, ανακοίνωσε πως όχι μόνο είχε… ψοφήσει, αλλά ήταν σε… πλήρη αποσύνθεση, χαρακτηρίζοντάς τον, οξειδωμένο και παλιάς τεχνολογίας, «ανοίγοντας» ένα ακόμη ενδεχόμενο στην πολυσυζητημένη αυτή υπόθεση της υποκλοπής στους κόλπους της Περιφερειακής Αρχής, τονίζοντας πως αυτό, μπορεί να συνέβαινε από την εποχή που ήταν νομάρχης, ο Δημήτρης Δράκος!

ΠΑΛΙΑΣ…ΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΔΡΑΚΟΥ ή ΠΙΟ ΠΡΙΝ!

«Είναι γνωστό πλέον ότι αυτός ο λεγόμενος μηχανισμός, ήταν ένας παλιός, σχεδόν οξειδωμένος μηχανισμός, χωρίς καμία δυνατότητα λειτουργίας, ο οποίος δεν ξέρω αν υπήρχε επί νομαρχίας Δράκου ή ακόμη και παλιότερα και αυτό νομίζω ότι δίνει την εικόνα των εργαλείων υποκλοπής! Γιατί λοιπόν, τέτοια αναταραχή;», ανέφερε ο κ. Τατούλης, ο οποίος πριν αναλύσει ένα – ένα τα επιμέρους ζητήματα, της πολύ «καυτής» υπόθεσης, έκανε λόγο για μια προσπάθεια από κάποιους να δημιουργήσουν ένα σημαντικό ζήτημα, που δεν είχε ούτε αρχή, ούτε τέλος, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένο σενάριο!

ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

« Όλο αυτό το κατασκευασμένο σενάριο, είχε καθαρά και μόνο μια λογική, τη λογική της πολιτικής εμπλοκής κάποιων που νομίζουν ότι μπορούν να διαφεντεύουν τον τόπο μας, που κάνουν το μεγάλο λάθος να νομίζουν ότι μπορούν να χειραγωγούν τους Πελοποννήσιους πολίτες», δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης, επισημαίνοντας πως σε αυτό το… παιχνίδι, που δεν είχε κόντρα ρελάνς και παιζόταν σε ανοιχτό… τραπέζι, αλλά κάτω από αυτό, κάποιοι από τα Μέσα Ενημέρωσης, για δικούς τους λόγους, ήθελαν να δημιουργήσουν το δικό τους αφήγημα. «Ένα αφήγημα γνωστό, το οποίο έχουμε ζήσει από το 2010 μέχρι τώρα και το οποίο έχει ηττηθεί σε όλες του τις εκφάνσεις, ενώ δεν είναι το αφήγημα των πολιτών και της Περιφέρειας, είναι προσωπικό και ιδιοτελές αφήγημα, ένα αφήγημα που δεν βοηθάει τους πολίτες και την προσπάθεια, αλλά θέλει να δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και εναλλακτική ανύπαρκτη πρόταση απέναντι στην Περιφέρειας και την Περιφερειακή Αρχή, που αυτό τα χρονικό διάστημα είναι πάρα πολύ ισχυρή», είπε ο περιφερειάρχης, αναλύοντας εκτενώς το…  αφήγημα αυτό, που στοχεύει όπως ανέφερε στο να καταφερθεί καίριο πλήγμα, στην ισχυρότατη μετά το Αναπτυξιακό Συνέδριο, Νέα Πελοπόννησο. «Το τέχνασμα αυτό, του πολιτικού εκβιασμού, στηρίχθηκε κυρίως σε ένα γεγονός που ήταν πολύ σημαντικό για την Περιφέρεια. Η παρουσία και η εικόνα της Περιφέρειας, στο Αναπτυξιακό Συνέδριο, απέδειξε και το πολιτικό της background αλλά και την αποδοχή της, ακόμη και από τους σημαντικότερους πολιτικούς αντιπάλους που είχε. Το συνέδριο αυτό, απέδειξε επίσης, τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε και το χρόνο που έχουμε δαπανήσει ώστε να είναι προετοιμασμένη η Περιφέρεια, σε όλα τα θέματα, σε όλα τα βασικά ζητήματα που την απασχολούν. Αναγνωρίστηκε επισήμως, ότι η Πελοπόννησος είναι μια πολύ συγκροτημένη και δυνατή Περιφέρεια, η οποία έχει προετοιμαστεί και που οι απόψεις της, γίνονται απόψεις και προοπτικές για όλη την Επικράτεια. Για όλους αυτούς που ενοχλούνται, γιατί περί αυτού ο λόγος, δεν μπόρεσαν να το αντέξουν και αμέσως, έβαλαν αυτούς που τους χειραγωγούν προκειμένου να αλλοιώσουν την εικόνα. Ας καταλάβουν ότι εγώ, ως περιφερειάρχης, έθεσα για πρώτη φορά ευθέως απέναντι στον πρωθυπουργό της χώρας, με ιδιαίτερο και πειθαρχημένο τρόπο, ότι είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι και αυτοί, θα πρέπει αυτή τη στιγμή, να βρουν ένα επίπεδο συνεννόησης και συνεργασίας», δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης, ο οποίος μίλησε για… κατάρρευση αυτού του αφηγήματος, αναλύοντας όλα όσα συνέβησαν με την υπόθεση της υποκλοπής.

ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ… ΔΙΑΡΕΥΣΕΙΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΣΗ!

«Σε αυτό το αφήγημα, δημιουργήθηκε το γνωστό πρόβλημα των υποκλοπών από την κα αντιπεριφερειάρχη και εδώ νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε σε δύο θέματα. Πρώτον, στο γεγονός ότι η θεσμική της υποχρέωση, είναι να ενημερωθεί πρώτα και κύρια τον περιφερειάρχη και να μην κρατάει ένα «μυστικό» μεταξύ μιας κλειστής ομάδας συνομιλητών της. Είχε υποχρέωση να ενημερώσει τον περιφερειάρχη, ο οποίος κατά το νόμο, έχει την ευθύνη της δικαστικής και εξωδικαστικής εκπροσώπησης της Περιφέρειας», δήλωσε ο κ. Τατούλης, ο οποίος περιστοιχισμένος από την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολακου, τη συντονίστρια Έργου και Αποτελεσματικότητας Αντωνία Μπούζα, τον δικηγόρο του κ. Βαγγόπουλο και όλα τα στελέχη της Μεσσηνίας, αναφέρθηκε και στο δεύτερο σημαντικό, όπως το χαρακτήρισε ζήτημα, αφήνοντας τις δικές του… αιχμές! «Τι σημαντικά θέματα μπορούσε να συζητάει η αντιπεριφερειάρχης μέσα στο γραφείο της, που φοβήθηκε τις υποκλοπές; Σε μια… αποστροφή του λόγου της, είπε ότι συζητούσε οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα! Μα τα θέματα αυτά, δεν είναι δικά της θέματα, αλλά των υπηρεσιών μας, γιατί έτσι εμείς έχουμε δομήσει την Περιφέρεια και τη λειτουργία της και αυτό νομίζω, μας βάζει όλους σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις! Όλη αυτή η ιστορία, με αυτούς που για ιδιοτελείς λόγους, μηδενός εξαιρούμενων και Μέσων Ενημέρωσης, είχε στόχο να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο μια γενικότερης αναταραχής στην Πελοπονννησιακή κοινωνία, αλλά αυτό δεν πέρασε και άρχισε να φαίνεται ότι αυτή η προσπάθεια άρχισε να υποβαθμίζεται, Μια έντεχνη προσπάθεια, η οποία είχε κυρίως στόχο τον περιφερειάρχη και τον θεσμό, έχει θρυμματιστεί με τα ίδια υλικά με τα οποία κατασκευάστηκε», δήλωσε ο περιφερειάρχης. Σε ότι έχει να κάνει με την αναφορά Βλάσση, ότι η Αλειφέρη μπορεί να μην του είπε τίποτε γιατί τον… υποπτευόταν, σχολίασε… υποβιβάζοντας τον συντοπίτη του βουλευτή και κάνοντας λόγος για σκληρό «πολιτικό ροκ». «Αντιλαμβάνομαι ότι προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε φέροντας αφελέστατους πολιτικούς να υπερασπιστούν αυτό το τραγικό ατόπημα που εγώ ποτέ δεν ανέμενα», ανέφερε, βάλλοντας ξανά κατά συγκεκριμένων Μέσων. «Το δικαίωμα της κριτικής είναι αυστηρό δικαίωμα των Μέσων Ενημέρωσης, αλλά αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι τραγικοί γι’ αυτόν που το εκφωνεί και απαράδεκτο να εκφωνείται από δημοσιογράφο που έχει απλές ενδείξεις. Εγώ δεν τα χωρατεύω αυτά, είναι προσβολή και ερινύα που θα κατατρέχει αυτόν που το εκφώνησε», δήλωσε ο κ. Τατούλης, ο οποίος μάλιστα ήρθε και σε έντονη λογομαχία με δημοσιογράφο εφημερίδας. Στη συνέχεια, ο περιφερειάρχης, επεσήμαινε ότι όλο αυτό, γίνεται επειδή η παράταξή του είναι ισχυρή και δεν υπάρχει αντίπαλος.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΞΟΥΝ

«Γιατί δημιουργήθηκε τέτοιος προβληματισμός; Είμαστε πρόσωπα που αντέχουμε τις κρίσεις και ξέρουμε να τις διαχειριζόμαστε, μαζί με τις απειλές, απ’ όπου και αν προέρχονται, γιατί περί αυτού πρόκειται. Είναι πλέον επιβεβαιωμένο! Επειδή δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να κατασκευαστεί εναλλακτική πρόταση απέναντι στη «Νέα Πελοπόννησο», γιατί πολιτικά η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι τόσο ισχυρή που όσες προσωπικότητες και αν κλήθηκαν για να απασχολήσουν την κοινή γνώμη, δεν μπόρεσαν να βρουν στηρίγματα και να δημιουργήσουν το πολιτικό υπόβαθρο προκειμένου να τους στέψουν αντιπάλους μας. Όλες αυτές οι ενέργειες ήταν αυστηρά ιδιοτελείς και είχαν άλλο, προσωπικό διακύβευμα χωρίς υπηρετούντο δημόσιο συμφέρον», ανέφερε ο κ. Τατούλης, φωτογραφίζοντας και πάλι, δημοσιογράφους. «Σας είπα για το όργανο του εγκλήματος που έγινε αφορμή σε κάποιους κακόβουλους να μιλήσουν για «Τατούλης gate» και σε κάποιους άλλους, να πουν ότι ο κοριός είναι ο «πολιτικός τάφος» της «Νέας Πελοποννήσου» και ο δικός μου προσωπικά και αντιλαμβάνεστε, από την επιθετικότητα και μόνο ότι ο στόχος, ήμουν εγώ. Και ήμουν εγώ, σε μια περίοδο όπου η υπεροχή της Περιφερειακής Αρχής και της «Νέας Πελοποννήσου», είναι κάτι που θεωρείται δεδομένο, αφού εμείς μιλάμε και εμπιστευόμαστε μόνο τους πολίτες και δεν μπαίνουμε στη λογική του πολιτικού κουτσομπολιού. Το πολιτικό κουτσομπολιό ήταν αυτό που αποδόμησε την ελληνική κοινωνία και την πολιτική ζωή του τόπου. Σε αυτήν τη διαδρομή είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα μιλήσω αν δεν έχω πλήρη στοιχεία και μιλάω αυτήν την ώρα, για να σας πω ότι έχουμε όλοι μας υποχρέωση να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια η οποία πρέπει να συνεχιστεί στους δύσκολους καιρούς, με την ίδια αποφασιστικότητα και το ίδιο πάθος γιατί έχει αποδέκτες μόνο τους πολίτες και ειδικά αυτούς που είναι αδύναμοι και πάσχουν», ανέφερε ο κ. Τατούλης, τα επόμενα βέλη στη φαρέτρα του οποίου, έφεραν το όνομα του Περικλή Μαντά.

ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ Ο ΜΑΝΤΑΣ

«Σε αυτήν τη διαδρομή, είχαμε την εγκατάλειψη, την «απώλεια» ενός αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος θεώρησε ότι θα έπρεπε μετά την επιτυχή εξέλιξη του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, να φανεί καλός υπηρέτης, απέναντι σε ένα φιλικό του Μέσο Ενημέρωσης. Και αυτό είναι θεσμική εκτροπή γιατί παραβιάζει τις βασικές εντολές των πολιτών, γιατί οι πολίτες πρόκριναν τη «Νέα Πελοπόννησο» για τον ακομμάτιστο χαρακτήρα της, αφού συνθέτει με πολιτικές προσωπικότητες που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και συνεχώς διευρύνει αυτό το πολιτικό της πεδίο. Δε θέλω να πω τίποτε, για τα πρόσωπα αλλά με πειράζει όταν ακούω ως μόνη δικαιολογία ότι θέλω να συμπεριληφθώ στη λίστα των υποψηφίων της ΝΔ γι’ αυτό και κάνω όλα αυτά! Δεν μπορούν και δεν πρέπει να συνεχίζουν κάποιοι, οι οποίοι νομίζουν ότι η κομματική τους λειτουργία, το πόσο καλοί αφισοκολλητές ήταν και πόσο καλοί στη διατύπωση μονομερών απόψεων, μπορεί να είναι τα χαρακτηριστικά για την επιλογή τους ως υποψήφια πολιτικά πρόσωπα και αυτό με συγκλόνισε, γιατί δεν το περίμενα αυτό από τον κ. Μαντά.

ΑΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ Η ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!

«Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση της αντιπεριφερειάρχη, μετά από όλη αυτήν τη διαδρομή να παραιτηθεί! Να παραιτηθεί αν διατηρεί κάποιο ίχνος εντιμότητας και να τηρήσει τη συμφωνία που έκανε μαζί μου, ότι δε θα δημιουργεί προβλήματα στη «Νέα Πελοπόννησο» και την Περιφερειακή Αρχή, είμαι σίγουρος ότι δεν έχει άλλο δρόμο να διαλέξει, είναι ο μοναδικός δρόμος και είμαι σίγουρους τελικά ότι θα τον επιλέξει», δήλωσε ο κ. Τατούλης, καυτηριάζοντας το νομικό κενό που δεν του επιτρέπει να την παύσει! «Γι’ αυτό και αναφέρθηκα στα ίχνη εντιμότητας που μπορεί να της έχουν απομείνει! Είναι ένα κενό νόμου, όμως πάνω απ’ όλα είναι η τήρηση, η εφαρμογή και η υπεράσπιση του νόμου, είτε με βολεύει, είτε όχι, είμαι υποχρεωμένος να τηρήσω το νόμο και αυτή είναι βασική μου αρχή. Μίλησα για στημένο παιχνίδι γνωστό εδώ και έξι μήνες, που με άφηναν να έρχομαι στο γραφείο να συνεδριάζω και να πραγματοποιώ συναντήσεις πάρα πολύ κρίσιμες, χωρίς να είμαι ενήμερος για την πιθανότητα της ανύπαρκτης υποκλοπής. Αυτό εδώ, αποτελεί και ένα σημαντικό βήμα που μου δίνει ένδικο δικαίωμα για να προσφύγω θεσμικά εκεί που πρέπει, γιατί ο βασικός πυλώνας που στήνονται οι θεσμοί της Αυτοδιοίκησης έχει τη βασικότερη προϋπόθεση που είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη, η οποία έχει κλονιστεί. Θέλω να δώσω άλλη μια ευκαιρία για να αποδειχθεί ότι κάποια άτομα έστω και την τελευταία στιγμή, μπορούν να λειτουργήσουν με εντιμότητα. Μην ξεχνάτε πως την κα Αλειφέρη δεν μου την επέβαλε κανένας και στη συμφωνία που έγινε μεταξύ μας, με διαβεβαίωσε πως δε θα δημιουργήσει προβλήματα στην άσκηση των ευθυνών της Περιφερειακής Αρχής», ανέφερε ο κ. Τατούλης, τονίζοντας πως θα προσφύγει κατά της Ελένης Αλειφέρη, πετώντας της για τελευταία φορά το… γάντι!

Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ Η ΕΜΜΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Νομικά θα προσφύγει και κατά Μέσου Ενημέρωσης. «Το πιο προσβλητικό ήταν το «Τατούλης Gate» είναι ό,τι πιο συκοφαντικό έχω ακούσει στην πολιτική μου διαδρομή και ότι πιο ανατριχιαστικό έχει ακουστεί σε αυτήν την Περιφέρεια. Αυτό που κρύβει δόλο και πάνω απ’ όλα, αυτό για το οποίο οι δικηγόροι μου πήραν την εντολή να προχωρήσουν και να παραπέμψουν την υπόθεση στη δικαιοσύνη, αφού δεν είναι απλώς και μόνο κριτική αυτός ο χαρακτηρισμός», επεσήμανε ο περιφερειάρχης, ο οποίος ρωτήθηκε ευθέως αν πιστεύει πως πίσω από την υπόθεση αυτή και τη στάση Αλειφέρη – Μαντά κρύβεται… ο Αντώνης Σαμαράς! «Αν ήταν να μιλήσω με ονοματεπώνυμο, θα μιλούσα με ονοματεπώνυμο, μίλησα για πολιτικές και ο καθένας, ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα», ανέφερε, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως θα είναι και πάλι υποψήφιος και μάλιστα πιο… δυνατός και απαντώντας καταληκτικά σε όσους τον κατηγόρησαν γιατί δεν έσπευσε στην Καλαμάτα, από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας. «Δεν βρέθηκα εδώ, από τη στιγμή που δεν τηρήθηκε το θεσμικό πλαίσιο, παρέμεινα αμέτοχος, άλλωστε δεν έγινε από εμένα η μηνυτήρια αναφορά», δήλωσε ο περιφερειάρχης ο οποίος είπε επίσης πως… δέχεται με χαρά τον όρο «αντιπεριφερειάρχης» και ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά που γίνεται από την Περιφερειακή Αρχή, για το καλό της Πελοποννήσου.

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΤΑΣΗΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΟΥ»

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως η συνέντευξη αυτή, είχε κι άλλο συμβολισμό, καθώς δόθηκε λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία και τέθηκε επί τάπητος ως πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, το σοβαρό αυτό θέμα του… κοριού! Η συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντασης, με τους αντιπεριφερειάρχες υπερασπιζόμενοι την Περιφερειακή Αρχή, να τοποθετούνται ένας – ένας και τις μειοψηφίες να… απλώνουν σαν άλλο «βούτυρο στο ψωμί» τους το θέμα, ήταν σε εξέλιξη, μέχρι τη στιγμή που τυπωνόταν η «Φ», στην οποία θα φιλοξενηθεί αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο.

Comments are closed.