ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Μάνα 4 παιδιών τα εγκατέλειψε στα Δικαστήρια της Καλαμάτας!

0

ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΕΧΕΙΑΣ

 Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο, στο άκουσμα της είδησης ότι μια μητέρα τεσσάρων παιδιών στην Καλαμάτα, ηλικίας από 7 μηνών μέχρι και 10 ετών, τα… παράτησε στο Δικαστικό Μέγαρο, ισχυριζόμενη πως δεν μπορεί να τα ζήσει! H μητέρα, που σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «Φ», ζούσε στην Αθήνα, έλκει την καταγωγή της από χωριό του Δήμου Οιχαλίας το οποίο και επισκέφθηκε τις τελευταίες ημέρες, για να… σκεφτεί.

Άφησε λοιπόν τα παιδιά, στον μπαμπά τους και ήρθε στο χωριό. Στη συνέχεια, ο πατέρας, πήρε και τα τέσσερα παιδιά και ταξίδεψε για το χωριό που βρίσκεται κοντά στο Μελιγαλά και με τη σειρά του, τα άφησε στη μητέρα τους και έφυγε! Τότε, η μάνα, ισχυριζόμενη πως δεν μπορεί να τα ζήσει, πήγε και τα άφησε στο γραφείο του Εισαγγελέα στην Καλαμάτα, που έδωσε αμέσως εντολή να μεταφερθούν τα στο Νοσοκομείο της πόλης για να ελεγχθεί από τους γιατρούς της Παιδιατρικής Κλινικής, η κατάσταση της υγείας τους. Πράγματι, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας, στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου και διαπιστώθηκε πως είναι καλά, τουλάχιστον σωματικά, αν και ταλαιπωρημένα! Τα παιδιά, τα μεγαλύτερα κυρίως, αποχωρίστηκαν με κλάματα τη μητέρα τους, η οποία θεώρησε πως αυτή η επιλογή, ήταν… μονόδρομος!

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ… ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ

Οι οικείοι τους, φέρονται να… έπεσαν από τα σύννεφα και να επιθυμούν να αναλάβουν εκείνοι, το μεγάλωμα των παιδιών, τα οποία φιλοξενούνται ακόμη στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και με τις οδηγίες της κοινωνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ύστερα και από εισαγγελική εντολή, αναμένεται, αν δεν αλλάξει κάτι, να οδηγηθούν σε ιδρύματα. Κάποιοι, αρχικά, έκαναν λόγο για το πραγματικό πρόσωπο της εδραιωμένης κρίσης, το οποίο επιβεβαιώθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, αποδεικνύοντας πως όσα γράφονται κατά καιρούς, και τα οποία χαρακτηρίζονται ως λαϊκισμοί, είναι κάτι περισσότερο από την πικρή αλήθεια ορισμένων, οι οποίοι προφανώς και δεν μπορούν αισθανθούν πως είναι να μην έχεις φαγητό, λίγο γάλα ή ακόμη και στέγη για τα παιδιά σου! Η υπόθεση, απασχόλησε το πανελλήνιο και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αναμένονται οι εξελίξεις αναφορικά με το τι ακριβώς οδήγησε τελικά, σε αυτήν την απίστευτη πράξη τη μητέρα. Άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτήν την κατεύθυνση, θα πραγματοποιηθεί και έρευνα από τις Αρχές στο περιβάλλον της οικογένειας.

Γ.Α.

Comments are closed.