ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μεσσηνία προσδοκά ένα «καυτό» τουριστικό καλοκαίρι…

0

Σημαντική αύξηση της τουριστική κίνησης εκτός από την Καλαμάτα και στην περιφέρεια της Μεσσηνίας δείχνουν τα πρώτα στοιχεία εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 30% ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΛΙΑ…

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1» (94,8) ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «La Sapienza» στη Μεθώνη, Γιώργος Ζεργιώτης εκτίμησε ότι η τουριστική κίνηση στην Πυλία αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση της τάξεως του 30%. Μάλιστα, ο κ. Ζεργιώτης σημείωσε ότι οι εκτιμήσεις αυτές επιβεβαιώνονται από τις κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, ενώ υπογράμμισε ότι και την περίοδο του Πάσχα η κίνηση στην περιοχή ήταν αυξημένη.

ΑΥΞΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ…

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας και ιδιοκτήτης του «Artina Hotel» και «Artina Nuovo» (Μαραθόπολη), Κώστας Αγγελόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό και στην εκπομπή «Πνεύμα Αντιλογίας» εκτίμησε ότι η τουριστική κίνηση στην περιοχή θα είναι αυξημένη την καλοκαιρινή περίοδο. Ο κ. Αγγελόπουλος εκτίμησε ότι η αύξηση στην κίνηση θα ξεπεράσει το 15% σε σχέση με την περσινή περίοδο, η οποία επίσης ήταν μια εξαιρετική τουριστική περίοδος για την συγκεκριμένη περιοχή.

Comments are closed.