ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος της περιοδικής έκδοσης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ & ΥΓΕΙΑ»

0

Κυκλοφόρησε το Β΄ τεύχος της περιοδικής έκδοσης με τίτλο «Διάπλαση & Υγεία», από το ομώνυμο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην Καλαμάτα. Σκοπός της πρωτοποριακής για τα τοπικά δεδομένα πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση του κοινού της Μεσσηνίας και ευρύτερα της Πελοποννήσου για σημαντικά ιατρικά θέματα και διάφορες επιστημονικές θεραπευτικές παρεμβάσεις.

Το Β΄ τεύχος αποτελεί το προϊόν συλλογικής προσπάθειας και περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα από την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Διάπλαση» αλλά και εξωτερικών ιατρών εγνωσμένου κύρους και προσφοράς.

Όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, που υπογράφει ο Νεκτάριος Γιαννόπουλος, διοικητικός διευθυντής του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Διάπλαση»:

«Αυτή τη φορά επιλέξαμε να αφιερώσουμε ένα σημαντικό μέρος της ύλης μας στην ενημέρωση για τη Νόσο Parkinson, διαπιστώνοντας ένα σαφές έλλειμμα σωστής πληροφόρησης τόσο για τη διαχείριση της νόσου όσο και για τις δυνατότητες αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της.

Επιπλέον, παρουσιάζονται τα αποτελέσματα πρωτότυπης επιστημονικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στη «Διάπλαση» και έρχεται να επιβεβαιώσει την κλινική μας εμπειρία για τη βελτίωση που επιφέρει η Αποκατάσταση στην ποιότητα ζωής ασθενών που έχουν υποστεί Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο.

Τέλος, είμαστε περήφανοι για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Καλαματιανός Γιώργος Λαζαρίδης ο οποίος αποτελεί πρότυπο για την τοπική κοινωνία.

Ευχόμαστε να υποδεχτείτε και αυτό το δεύτερο τεύχος με το ίδιο ενδιαφέρον που έχουν δείξει η ομάδα, οι ασθενείς και οι επισκέπτες της Διάπλασης».

Comments are closed.