ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής δίπλα στο Δημαρχείο

0

Τo κατάστημα συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας, στον αριθμό 115 της οδού Αθηνών, στην Καλαμάτα, ξεκίνησε τη λειτουργία του, από την Τρίτη του Πάσχα. Διοικητικά ανήκει στο κεντρικό κατάστημα της Καλαμάτας και θα εξυπηρετήσει το δυτικό τμήμα της πόλης και του Δήμου και ιδίως τους επαγγελματίες, σε μία περιοχή με πολλές επιχειρήσεις.

Ο δήμαρχος Παν. Νίκας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων, επισκέφθηκε το νέο κατάστημα της Εθνικής προχθές, όπου συναντήθηκε με το διευθυντή του κεντρικού καταστήματος Απόστολο Καπετανάκη και άλλα στελέχη της Τράπεζας. Σε δηλώσεις του, ο Π. Νίκας χαρακτήρισε τη λειτουργία του καταστήματος «πολύ θετική ενέργεια» και εξέφρασε ευχαριστίες για το γεγονός αυτό.
Ο δήμαρχος τόνισε ότι το νέο κατάστημα πρόκειται να καλύψει μεγάλες ανάγκες στη Καλαμάτα και τη δυτική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας. Εκτίμησε δε ότι η λειτουργία του καταστήματος της ΕΤΕ αποτελεί αποτέλεσμα της λειτουργίας του Δημαρχείου στη δυτική πλευρά της πόλης, κάτι που έχει επιφέρει θετικά αποτελέσματα στην οικονομία της περιοχής, καθώς δημιουργούνται νέες εμπορικές επιχειρήσεις και οι αξίες της γης σταθεροποιήθηκαν. Το καινούργιο κατάστημα δίνει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης σε πολλούς πελάτες της Τράπεζας. χωρίς αυτοί να χρειάζεται να πηγαίνουν στο κέντρο της πόλης.
Ο Π. Νίκας υπογράμμισε το γεγονός ότι ο Δήμος Καλαμάτας δεν ξεχνά τη βοήθεια της Εθνικής Τράπεζας προς αυτόν, που συνίστατο σε υποστήριξη για την προμήθεια μηχανημάτων αξίας περίπου ενός εκατ. ευρώ. Στάθηκε, ακόμη, στον αείμνηστο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής, Αλέξανδρο Τουρκολιά, o οποίος χρηματοδότησε – μέσω της εταιρείας οικονομικών συμβούλων Planet, θυγατρικής της Εθνικής – τη μελέτη βιωσιμότητας και λειτουργίας του Μεγάρου Χορού. Μετά την πιστοποίηση του Μεγάρου από τον πιστοποιητικό οργανισμό TüV Süd, για την οποία οι διαδικασίες θα αρχίσουν την επόμενη Δευτέρα, θα υλοποιηθεί η μελέτη λειτουργίας.
Ο κ. Καπετανάκης ευχαρίστησε το δήμαρχο για την επίσκεψη, τις ευχές του και τη συνεργασία. Επεσήμανε δε ότι ήδη έχει τοποθετηθεί ATM στο νέο κατάστημα, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει άλλο ένα εντός του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας.

Comments are closed.