ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλική ναυμαχία του Ναυαρίνο και αναμέτρηση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Ιούλιο στην Πύλο

0

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ…

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (Eurosaf) προσκαλεί τους καλύτερους ομίλους από κάθε ευρωπαϊκή χώρα στον κόλπο του Ναυαρίνο, στην Πύλο, για να συμμετάσχουν σε μια φιλική ναυμαχία του Ναυαρίνο και θα αναμετρηθούν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!
181 χρόνια μετά την τελευταία μεγάλη μάχη μεταξύ ιστιοπλοϊκών στο Ναυαρίνο, ιστιοπλοϊκές ομάδες από τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Ρωσία, την Ελλάδα, την Αυστρία, την Ελβετία και πολλές άλλες χώρες θα συναντηθούν και πάλι από τις 17 έως τις 21 Ιουλίου 2018 σε μια φιλική μάχη του Ναυαρίνου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενεί ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πύλου Νέστωρ, από τις 17 έως τις 21 Ιουλίου 2018.
Αυτός ο μοναδικός χώρος ιστιοπλοΐας προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες ανέμου και ιστιοπλοϊκό στάδιο στο παλιό λιμάνι της Πύλου.
Διασκέδαση και πρόκληση στο νερό με σύντομες γρήγορες κούρσες με κόντρα άνεμο, οι οποίες διοργανώνονται από μια έμπειρη διεθνή ομάδα διαιτητών. Η ελληνική λαϊκή παράδοση, η ελληνική φιλοξενία και οι γιορτές στην παραλία θα κάνουν την εκδήλωση αξέχαστη. Η φιλοξενία του Ιστιοπλοϊκού Συλλόγου Νέστωρ ετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες για διαμονή σε προσιτές τιμές και κάμπινγκ στην παραλία, δωμάτια ξενοδοχείων για τους συμμετέχοντες. Οι σύλλογοι καλούνται για αυτό το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να στείλουν ομάδες τεσσάρων ή πέντε ιστιοπλόων και έναν αναπληρωματικό στην Πύλο (σύνολο θα είναι 32 ομάδες).
Την εκδήλωση υποστηρίζουν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, η Αυστριακή Segelbundesliga και η Swiss Sailing League με τεχνογνωσία, προσωπικό, σκάφη και υποδομή.

    Το πρόγραμμα των αγώνων


● Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 – Ημέρα προπόνησης
Ώρα 20:00 Τελετή έναρξης
● Τετάρτη 18 Ιουλίου έως Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018
Ώρα 10:30 Πρώτοι αγώνες
Ώρα 18:30 Τελευταίοι αγώνες
Ώρα 20:00 εκδηλώσεις και δείπνο
● Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 – Τελευταία Ημέρα
Ώρα 10:30 Πρώτη εκκίνηση
Ώρα 16:00 Τελευταία εκκίνηση
Ώρα 19:00 Τελετή απονομών

Comments are closed.