ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επεισόδια στο φινάλε Ηρακλή Καλαμάτας και Χανδριναϊκού- Απόδοση ευθυνών ζητά η “Ομάδα”

0

ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΖΗΤΑ Η «ΟΜΑΔΑ» ΤΗΣ ΕΠΣΜ

Φαινόμενα βίας «ξαναχτυπούν» τα μεσσηνιακά γήπεδα και αμαυρώνουν την εικόνα του υγιούς ποδοσφαίρου που όλοι θέλουμε…
epeisodia-mpaxramh-3
Μετά το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Πλακογιάννη στο ισόπαλο ντέρμπι ανόδου (1-1) της 25ης αγωνιστικής της Α1 μεταξύ Ηρακλή Καλαμάτας και Χανδριναϊκού, υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ του πορτιέρο Νικητόπουλου και αρκετών παικτών της αντίπαλης ομάδας που έφερε στο γήπεδο περισσότερα πρόσωπα. Η ένταση και τα νεύρα κυριάρχησαν οδηγώντας την κατάσταση σε γενική σύρραξη μεταξύ παικτών και παραγόντων προκαλώντας μεγαλύτερο εκνευρισμό, ανταλλαγή χτυπημάτων και αρκετές ύβρεις από και προς πάσα κατεύθυνση στο «Παναγιώτης Μπαχράμης»…

epeisodia-mpaxramh-2
Ευθύνες και τιμωρία ζητά η «Ομάδα»
Τα μέλη του συνδυασμού «Ομάδα» Βασιλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Νινιός, Φωτεινάκης, Χουλιάρας καταδικάζουν και ζητούν να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους εμπλεκόμενους, με την κάτωθι επιστολή τους:
«Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βασιλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Νινιός, Φωτεινάκης, Χουλιάρας, καταδικάζουμε τα επεισόδια στον Αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ και ζητάμε την απόδοση ευθυνών και τιμωρίας, όλων των εμπλεκομένων. Παράλληλα, αποδίδουμε ευθύνη στην Διοργανώτρια Αρχή (ΕΠΣ Μεσσηνίας), για τις επιλογές της, στην ανάθεση της διεξαγωγής αγώνων, σε παράγοντες οι οποίοι δεν έχουν τις Δυνατότητες να ανταπεξέλθουν (Διαιτητές, Παρατηρητές).
Η πλαϊνή πόρτα (Δυτικά) που οδηγεί προς τα Αποδυτήρια ουδέποτε είχε ασφαλιστεί, αν και αυτό καταγγέλθηκε από παράγοντα εμπλεκόμενης ομάδας, στον Παρατηρητή Διαιτησίας, με αποτέλεσμα να εισέλθουν φίλαθλοι εντός του αγωνιστικού χώρου, που σημαίνει ότι αν είχε μεριμνήσει τα επεισόδια δεν θα είχαν δημιουργηθεί. Το όλο θέμα θα το φέρουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Καλαμάτα 16-4-2018
Για την Ομάδα
Παναγιώτης Βασιλόπουλος»

Comments are closed.