ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταπασχαλινές ιστορίες (5)

0

ΑΚΟΜΑ να κοπάσει ο θόρυβος της επιτυχίας από την κοσμοσυρροή λόγω Πάσχα στη Στούπα, αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που παρέτειναν την παραμονή τους και πέρα από το εορταστικό τετραήμερο, δηλώνοντας φαν της περιοχής και ότι σύντομα θα επανέλθουν για καλοκαίρι.

ΑΝΑΜΕΣΑ σε αυτούς και ο Στουπιώτης συγγραφέας Παναγιώτης Γιαννουλέας, γέννημα θρέμμα της Στούπας και ισοβίως ερωτευμένος μαζί της που κι όταν λείπει, νιώθει σαν να είναι εκεί.

Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΑΣ λοιπόν που επανήλθε με την ανανεωμένη επανέκδοση του πρώτου του βιβλίου «Κόκκινη ομίχλη στο Κάστρο»,  βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα τον τελευταίο καιρό και σε συγγραφική οιστρηλασία καθώς έχει ήδη στα σκαριά και νέα βιβλία, πάντα αστυνομικοκοινωνικού  ενδιαφέροντος, αλλά δεν πρέπει να αποκλείονται και οι εκπλήξεις βέβαια.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΑΣ είναι αυτός, και μάλιστα Παναγιώτης. Δεν είναι παίξε –γέλασε!!

***

ΚΙ ΕΝΩ ο Παναγιώτης Γιαννουλέας έφυγε από τη Στούπα για να ξαναγυρίσει σύντομα,  ο Γαμπρός του Real Estate πηγαινοέρχεται συνέχεια από τις ημέρες του Πάσχα και μετά βάσει σχεδίου και όχι τυχαία, όπως πλέον αντιλαμβάνονται όσοι παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις.

ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ να κάνει ο Γαμπρός, είναι ακόμα άγνωστο  ενώ αναζητείται και πιθανή σχέση με Γουηβέριους και Γουηβερία, αλλά προς το παρόν παραμένει αδιευκρίνιστη.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ πάντως πως ο ίδιος είναι σφίγγα και δεν εμπιστεύεται τα σχέδια του ούτε στο φιλαράκι του τον Γαμπρουλίνη που πασχαλιάτικα κατέρριψε κάθε ρεκόρ αποστολής μηνυμάτων με ευχές μέσω facebook.

***

ΠΕΡΑΣΕ το Πάσχα και δεν κρατιέται πια ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος που ετοιμάζεται ήδη για Πρωτομαγιά στη Μάνη, αν προκύψουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

ΚΙ ΕΝΩ άλλοι πάνε κι έρχονται στη Μάνη γρήγορα και μάνι-μάνι, δυο κομήτες ο Τζιμάουερ  του Πεταλιδίου και ο Ελ Ντουρά της Βαλύρας, καταστρώνουν ήδη τα δικά τους σχέδια ενόψει Πρωτομαγιάς και καλοκαιριού, θεωρώντας βέβαιη και οι δύο την επιστροφή των Γουηβέριων.

ΟΙ ΓΟΥΗΒΕΡΙΟΙ πάντως ολοένα έρχονται και ενδέχεται να είναι κιόλας εδώ και να μην τους έχουν δει οι άλλοι.

Υ.Γ. για σήμερα: Χτύπησε το τηλέφωνο του γράφοντος και ήταν ο εικαστικός Μπιλ Οκαρίζ που ρωτούσε πως είναι οι Γουηβέριοι για να τους ζωγραφίσει.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες και καλή εβδομάδα.

Θανάσης Παντές

Comments are closed.