ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει ο… λαπάς!

0

ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ κι αυτό; Ένας αριστερός δεν έχει πού να απαγκιάσει πλέον! «Φονιάδες των λαών Αμερικανοί» πως κάνατε τη Ρωσία σαν τα μούτρα σας, και δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε πουθενά ιδεολογικά; Τι ακριβώς γίνεται στη Συρία;

Η ξαδέρφη μας Ρωσία αφήνει τα προσχήματα και τον Ερντογάν να εκδιώξει τους Κούρδους; Του Κούρδους που είμαστε μαζί τους τόσα χρόνια εμείς οι αριστεροί; Τώρα όμως τους υποστηρίζουν οι Αμερικανοί …! Βρε πως μπλέξαμε; Οι τζιχαντιστές με ποιους είναι; Με τους Άγγλους με τους Αμερικανούς ή με τους Τούρκους; Κι εκείνοι οι Ρώσοι που περιμέναμε να μας σώσουν έστω με κάποια παλιά ορθόδοξη και κουμμουνιστική συγγένεια, με τους Τούρκους; Δεν θα το αντέξω!

Οι Τούρκοι με ποιον είναι; Ούτε καν με τον Κεμάλ! Και με τον αστυφύλαξ και με το χωροφύλαξ! Και Νατοϊκοί Αμερικανοί και ρώσικοι πύραυλοι! Ασε που μάθανε πως… πηδιόμαστε πλάκωσαν κι από την Περσία! Και πέρσες και Λιβανέζοι και Γάλλοι, όλοι μέσα στη Συρία! Και για να ρίξεις κι εσύ 100-200 πύραυλους να δουλέψει λιγάκι και η αμερικανική Reython , τι να κάνεις; Πρέπει να πεις ξανά το ίδιο παραμύθι με τα χημικά όπλα! Ναι μωρέ, αυτά που δεν είχαν ούτε ο Σαντάμ, ούτε ο Καντάφι…! Αυτά πρέπει να τα βλέπει ο Ταγίπ μη βρεθεί με καμιά τριχιά στο λαιμό και δεν θα στεναχωρηθεί κανένας…!

Οσο για την Ελλάδα; Εμείς είμαστε Αμερικανάκια κλασσικά πλέoν! Ό,τι παραμύθι και να μας πουν τα παιδιά των Εξαρχείων που κυβερνάνε ,ο φόβος της Τουρκίας και η αφραγκία μας να αγοράσουμε κανένα όπλο, μας έκανε να τα δώσουμε όλα στο… μπάρμπα Σαμ!

Δώστε και κανένα μπουφάν στον Καμμένο που να… συγχωρεθούν οι πύραυλοί σας, να κάνει καμιά εμφάνιση σαν Αϊζενχάουερ! «Μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει ο… λαπάς!»

 

Comments are closed.