ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπερήφανος και συγκινημένος ο Μανιάτης Βασίλης Κουμανάκος μετέφερε την δάδα του Ευχιδα στον μαραθώνιο της ερήμου

0

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΤΑΠ ΤΟΥ «MARATHON DES SABLES»

Μια εμπειρία ανεκτίμητης αξίας, αξέχαστη και πραγματικά αξιομνημόνευτη έζησε ο Μανιάτης δρομέας, κάτοικος Καλαμάτας, Βασίλης Κουμανάκος, ο οποίος ήταν ο μοναδικός Έλληνας που συμμετείχε στον μαραθώνιο της ερήμου, «Marathon Des Sables» στην έρμη Σαχάρα στο Μαρόκο όπου με μεγάλη πίστη και θέληση συνάμα με πολύ κόπο και αμέτρητες θυσίες κατάφερε να κόψει το νήμα του τερματισμού των 250 χιλιομέτρων, συνολικά. Κουβαλώντας την δάδα του Ευχιδα στα μακρινά και ξένα αυτά εδάφη ο Βασίλης ξεπέρασε εαυτόν, καθώς δεν επέδειξε μόνον θέληση αλλά και μεγάλη ψυχική δύναμη και αποφασιστικότητα, ξεπερνώντας τα σωματικά του όρια κατορθώνοντας να ολοκληρώσει και το 6ο και τελευταίο εταπ 42,2 χιλιομέτρων σε 5 ώρες και 55 λεπτά…

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Γεμάτος υπερηφάνεια ο Μανιάτης δρομέας αφιέρωσε τη συμμετοχή του στη μνήμη του Γιάτσεκ Μπόγκοτς, απέστειλε μέσω του Instagram λόγια χαράς και πολλές ευχαριστίες σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του σε αυτή την πραγματικά υπερμαραθώνια προσπάθεια:
«Για να ανέβεις στον ουρανό, πρέπει να πάρεις φόρα από τον πάτο της κόλασης», Ν. Καζαντζάκης. #mds2018 #marathondessables2018 #mdsfinisher #ultrarunninglife #trailrunning #desert #morocco #sahara #runningthedesert
Σας ευχαριστώ όλους για τα μνμ πριν και κατά τη διάρκεια του MDS. Ήταν ό,τι πιο τονωτικό μπορούσε να κυκλοφορήσει στις φλέβες μου ,για να προχωρήσω. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όσους στάθηκαν #δίπλαμου και μου προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, καθ’όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την υπομονή, στους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους. Ενάμιση χρόνο τώρα, βλέπατε τις θυσίες που έκανα και με στηρίζατε, καταλαβαίνοντας πόσο πολύ ήθελα να σταθώ στην αφετηρία αυτού του αγώνα.
•Η συμμετοχή αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάτσεκ Μπόγκοτς. Υγ: Ένας κύκλος τριών χρόνων κλείνει, ένας άλλος ξεκινά, Katerina Giatrakou stay tuned. @ Ouarzazate»

Comments are closed.