ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οριακή ήττα 3-2 σετ από την Ολυμπιάδα, μοιραίος ο τραυματισμός της Νικολακοπούλου

0

Οριακή ήττα με 3-2 σετ από την Ολυμπιάδα που περιμένει ξανά στην Καλαμάτα …να λύσουν τις διαφορές τους!

Στραβοπάτησε στην Πάτρα ο Απόλλωνας Καλαμάτας κι έχασε την ευκαιρία να τελειώσει με την υπόθεση άνοδος, τουναντίον καλείται να δώσει κι έναν τρίτο αγώνα, προκειμένου …να λύσει τις διαφορές του με την Ολυμπιάδα που ισοφάρισε τις νίκες
Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε «αέρα» το πρώτο σετ, παίρνοντας μάλιστα μεγάλη διάφορα στο σκορ (24-12), στο σημείο εκείνο, όμως, τραυματίστηκε η κεντρικός Δήμητρα Νικολακοπούλου και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Το σετ τελείωσε 25-14.
Η καλαματιανή ομάδα επιδίωξε να παρουσιάσει την καλή της εικόνα και στα δυο επόμενα σετ, όμως η απουσία της Νικολακοπούλου ήταν αρκετά εμφανής και έπαιξε ρόλο. Καθώς η απώλειά της φαίνεται να αποσυντόνισε την ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη, που δοκίμασε διάφορα σχήματα προκειμένου να καλύψει το κενό και παρότι όλες οι αθλήτριές του κατέθεσαν τη ψύχη τους έχασαν τα δυο επόμενα σετ κυριολεκτικά στο πόντο με 25-23 και 29-27, κατακτώντας το τέταρτο σετ με 25-16.
Στο κρίσιμο τάι μπρέικ που ακολούθησε η Ολυμπιάδα έπαιξε με περισσότερη ψυχραιμία, έκανε τα λιγότερα λάθη και πάλι όμως πήρε από τον Απόλλωνα το σετ οριακά, με 16-14!
apollonas-fash
Στον αγώνα στην Πάτρα, ο Μπάμπης Μυτσκίδης στηρίχθηκε στις αθλήτριες: Ιωσηφίδη, Δεδούση, Μπούνα, Κοτσώρη, Νικολακοπούλου, Καραχάλιου, Αντωνοπούλου, Βομβύλα, Μπίτσικα και Κατσαρού.

Τελευταίο ραντεβού
στην Καλαμάτα

Επόμενο ραντεβού την προσεχή Κυριακή, 22 Απριλίου, στην Καλαμάτα στις 8 μ.μ., για τον τελευταίο αγώνα που θα κρίνει το πρωτάθλημα και την άνοδο!
«Περιμένουμε όλους τους φίλους που αγαπάνε το βόλεϊ να γεμίσουν το στάδιο και να μας ενθαρρύνουν στη τελική μας προσπάθεια» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Comments are closed.