ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εισιτήριο για Μαράκες και Παγκόσμιο «σφράγισε» με 5,82μ. η Μαριδήμη Χανδρινού

0

«ΧΑΛΚΙΝΟΣ» Ο ΜΕΤΑ ΣΤΑ 400 μ. ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η πρόκριση της Χανδρινού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί την κορυφαία επίδοση των αθλητών του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου που συμμετείχαν την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου που έγινε στο Σχηματάρι Αττικής.
Στις τάξεις του ιστορικού καλαματιανού συλλόγου επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για την συνολική παρουσία των πέντε αθλητών του, ο τελικός απολογισμός των οποίων ήταν 2 μετάλλια, ένα καλό πλασάρισμα στην πεντάδα και δυο αξιόλογες παρουσίες στους προκριματικούς των αγωνισμάτων.
Κορυφαία επίδοση, όπως προαναφέραμε, ήταν εκείνη της Μαριδήμης Χανδρινού η οποία με επίδοση 5,82μ., κατέκτησε την πρώτη θέση στο άλμα σε μήκος. Παράλληλα, με την επίδοση αυτή προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Μαθητικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 2-9 Μαΐου στο Μαράκες, στο Μαρόκο. Η Χανδρινού ως μαθήτρια της Α’ Λυκείου, ήταν η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια απ όλες της συμμετέχουσες.

«Χάλκινος»
ο Μέτα στα 400 μ. με εμπόδια

Ο Χρήστος Μέτα εξακολουθεί να διακρίνεται σε επίπεδο Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, καθώς κατέκτησε (ως μαθητής του νομού Αρκαδίας) το χάλκινο μετάλλιο στον δρόμο των 400 μέτρων με εμπόδια, με επίδοση 56’’.36. Υπενθυμίζεται, ότι το περασμένο καλοκαίρι, ο Μέτα ήταν 3ος Πανελληνιονίκης στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παίδων.

5ος ο Κυριάκος Μαγουλιανίτης
Ο Κυριάκος Μαγουλιανίτης έχει πραγματοποιήσει 4 ατομικά ρεκόρ σε αντίστοιχες αγωνιστικές παρουσίες την φετινή περίοδο, δείχνοντας αξιοσημείωτη σταθερότητα.
Στο σχολικό πρωτάθλημα κατετάγη 5ος με επίδοση 53,94μ.

Εκτός τελικού Κούσκουλας
και Σταματία Φιλιπποπούλου

Οι δρομείς ταχύτητας Γιώργος Κούσκουλας και Σταματία Φιλιπποπούλου συμμετείχαν στον προκριματικό των αγωνισμάτων τους χωρίς να προκριθούν στον τελικό. Ο Κούσκουλας κατετάγη 10ος με επίδοση 23’’.20. Η Φιλιπποπούλου τερμάτισε 12η με χρόνο 12’’.97.

Comments are closed.