ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπό την αιγίδα του υπουργείου Αθλητισμού και της ΓΓΑ ο 18ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας

0

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΔΥΜ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΙΝΟ

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα διεξαχθεί ο 18ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας, απόφαση που ελήφθη κατά την πρόσφατη συνάντηση εργασίας στο υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης με αντιπροσωπεία του διοργανωτή ΣΔΥΜ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη του ΣΔΥΜ ενημέρωσαν τον υφυπουργό για την ιστορία και τις δράσεις του Συλλόγου, αλλά και για την αλματώδη εξέλιξη του Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, ενώ συζητήθηκαν και διάφορα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Την αντιπροσωπεία του ΣΔΥΜ αποτέλεσαν ο πρόεδρος, Χρήστος Μπένος, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, Κώστας Μιχαλόπουλος, και ο εκπρόσωπος ΣΔΥΜ στην ΕΟΣΛΜΑ-Υ, Στέλιος Μπούρας.
Παρών ήταν επίσης ο βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος του ΣΔΥΜ Πέτρος Κωνσταντινέας, που είχε καθοριστική συμβολή στην πραγματοποίηση της συνάντησης και στη χορήγηση της αιγίδας.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον υφυπουργό, η αντιπροσωπεία του Συλλόγου συνοδευόμενη από τον Πέτρο Κωνσταντινέα πραγματοποίησε και μία σύντομη επίσκεψη γνωριμίας με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό.

Comments are closed.