ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις εκδηλώσεις στη Βοστώνη για την Ελληνική Ανεξαρτησία ο Δημήτρης Καφαντάρης

0

 Στη Βοστώνη, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο, Γιώργο Πατούλη, βρέθηκε ο πρώτος αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο οποίος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ελληνική Ανεξαρτησία.

photo-kafantaris-1Ο κ. Καφαντάρης, μαζί με τον δήμαρχο Βοστώνης Μαρτι Γουόλς και τον πρώην Έλληνα  κυβερνήτη της Μασαχουσέτης και υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ Μάικλ  Δουκάκη, ευχαρίστησε την Ελληνική Ομογένεια της Βοστώνης για την τιμή που να εκπροσωπήσει την ΚΕΔΕ και τον Γιώργο Πατούλη σε αυτές τις εκδηλώσεις. «Ήρθαμε εδώ για να τιμήσουμε όλους τους Έλληνες ήρωες οι οποίοι αγωνίστηκαν για να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα την ελευθερία μας. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που βιώνει η χώρα μας το ζητούμενο είναι η ενότητα όλων των Ελλήνων για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να οδηγήσουμε τη χώρα μας στο δρόμο της εθνικής αναγέννησης. Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση πως μόνο με ομοψυχία θα τα καταφέρουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καφαντάρης, ενώ στο ίδιο μήκος κινήθηκε και το μήνυμα του προέδρου της ΚΕΔΕ, που επεσήμανε πως πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την κληρονομιά των εθνικών μας αγώνων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Καφαντάρης, παρακολούθησε την καθιερωμένη δοξολογία στον καθεδρικό ναό της Βοστόνης παρουσία πλήθους πιστών, υπό τις ευλογίες του μητροπολίτη νέας Αγγλίας κ.κ. Μεθοδίου, ενώ πραγματοποίησε ομιλία, στο κυβερνείο της Μασαχουσέτης. Παράλληλα, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) Β.  Καυκά και τον Έλληνα Γερουσιαστή Λ. Ραπτική.

 

Comments are closed.