ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκδήλωση για την Οικονομία στην Ψηφιακή Εποχή από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σήμερα στην Καλαμάτα

0

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ Κέντρο Αριστείας Jean Monnet για τη Διακυβέρνηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το ΠΜΣ στην «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και το «Εργαστήριο Στρατηγικής Ηγεσίας και Ψηφιακού Μετασχηματισμού»του Πανεπιστημίου Πειραιώς, πραγματοποιούν την εκδήλωση του Κύκλου Ανοικτών Διαλέξεων με θέμα: «Η Διαχείριση του Εαυτού μας και το Μέλλον της Ελληνικής Οικονομίας στην Ψηφιακή Εποχή».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Γιάννης Πολλάλης, καθηγητής Επιχειρησιακής Στρατηγικής και Πολιτικής Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ

Ο Γιάννης Α. Πολλάλης είναι διδάκτορας (Ph.D.) του Katz Graduate School of Business, University of Pittsburgh (Pennsylvania, USA), με ειδίκευση στην Στρατηγική Επιχειρήσεων και στα Πληροφοριακά Συστήματα. Κατά τα έτη 1993-1998 διετέλεσε Καθηγητής στο Syracuse University (New York, USA) ενώ ταυτόχρονα συνεργαζόταν σε ερευνητικά έργα με το University of Southern California (Los Angeles, USA). Από τον Μάρτιο του 1999 είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης. Επίσης, είναι Visiting Professor στα προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων του Syracuse University (Leadership Institute, New York). Έχει δημοσιεύσει 15 βιβλία, μεγάλο αριθμό ερευνητικών εργασιών, άρθρων και μελετών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων. Διδάσκει σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα (Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών) καθώς και σε προγράμματα στελεχών επιχειρήσεων (Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική) στα οποία έχει τιμηθεί με Βραβεία Αριστείας και Εξαίρετης Διδασκαλίας. Είναι ιδρυτής (2001) του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική», στο οποίο παρέμεινε διευθυντής του έως το 2011. Το 2018 ίδρυσε το Εργαστήριο ερευνών και μελετών στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα, «Στρατηγικής Ηγεσίας και Ψηφιακού Μετασχηματισμού» (iLEADS). Έχει προσκληθεί ως ομιλητής περισσότερες από 300 φορές σε επιστημονικά και επαγγελματικά συνέδρια (Keynote και Motivational Speaker), επίσημες διοργανώσεις και σε εκδηλώσεις οργανισμών όπως Τράπεζες, Ασφαλιστικές Εταιρείες, Εταιρείες Λιανικού Εμπορίου, Επαγγελματικοί Συνεταιρισμοί, Πανεπιστήμια, Κοινωνικές Οργανώσεις, Επιμελητήρια, MKO, Κοινωφελή Ιδρύματα, κ.α. Έχει επίσης διατελέσει σύμβουλος πολλών ιδιωτικών επιχειρήσεων σε θέματα Ηγεσίας και Ανάπτυξης Προσωπικού, Ανάπτυξης Οράματος και Εταιρικής Ταυτότητας, Σχεδίων Μάρκετινγκ, Εξυπηρέτησης του Πελάτη, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών, Συστημάτων Μέτρησης Αποδοτικότητας και Συστημάτων Αξιολόγησης και Υλοποίησης Στόχων Στρατηγικής.

Comments are closed.